perjantai 9. huhtikuuta 2010

riding pants

no näissä on nyt sitä jotakin. AA:n ratsastushousut ovat äärettömän mukavat, kehoa nuolevat ja jopa hämmentävän korkeat - upeat ! vanhat hevosajat tulevat väkisin mieleen, polvipaikkoja myöden nämä tuntuvat ihan ehdoilta ratsastushousuilta.

ja mikä parasta, mahtavat korsettitoppien kanssa käytettäviksi. sillä oma ruhoni ei ainakaan salli lyhyitä korsettitoppeja käytettävän muutoin kuin housunvyötäröön piiloitettuna - vaikka korsettitopin ja housujen välistä paljastuva iho näyttääkin joillain oikein kauniilta ja tarkoituksenmukaiselta

pienin saatavilla oleva koko ( S )  kyllä näytti paketista paljastuessaan lähinnä esikouluikäisen housulta kokonsa puolesta. housu kuitenkin venyy todella paljon ! yhdyn siis AA:n sivuilla jaettuihin kommentteihin, että kyseinen koko sopii hyvin xxs kokoisesta - reiluun s kokoon. ehdottomasti harkitsen myös beigen version tilaamista, sillä näin hyviä housuja tulee harvoin vastaan.

mitä tuumitte, ratsastushousut  peukku ylös vai alas ?

pants, American Apparel /  shirt, JC / blazer, 2ndhand / shoes & ring, YSL

translation // finally found pair of pants that are high enough ! American Apparel riding pants  - totally lovin them. they´re so comfy and easy to wear. goes with anything and looks great.

18 kommenttia:

emmi-annina kirjoitti...

Love 'em! Tuollaiset tahdon omaankin kaappiini...

getpalmd kirjoitti...

Tosi makeat! :-) Haha voi ei tulee omatkin hevosteluajat mieleen kun kattoo noita, sinänsä ihan oikeat ratsastushousut menisivät varmaan ihan yhtä hyvin, ei varmaan tartte edes AA:lta tilata ;-)

Nimetön kirjoitti...

peukku ylös ylös ylös!

Tiia-Tuulia Irene kirjoitti...

kaksi peukkua ylös !

Elinakui kirjoitti...

Ehdottomasti peukut ylös! Täällä tykätään ja lujaa - ei omat h&m:n versiot ole noihin verrattuna mitään! Täytyy ehkä harkita tilaamista.

Sugar Kane kirjoitti...

Peukku ylös todellakin, just tuon korkean vyötärön takia nuo voisivatkin olla vastaus myös mua pitkään kiehtoneeseen ratsastushousuasiaan... Etenkin, kun myös täällä korsettitoppi on vajaakäytöllä mainitsemistasi syistä. Ihana asukokonaisuus taas kerran!

Nimetön kirjoitti...

Voi! Jos vaan omat ratsastushousut ei olis niin virttyneitä niin vetäisin yhet heti jalkaan! Olis ollu niilleki jotain käyttöä kerta mullakin on hevostelu jäänyt vähemmälle :)...

TYKKÄÄN.

TrousersShoesandSkirts kirjoitti...

Oh I love the pants!

SANDRA kirjoitti...

Wau makeet housut!! Kittos ihanasta kommentista mun blogissa :) näin sun kuvia chictopiassa ja oon ihan rakastunut sun miu miu clogseihin... oon odotuslistalla niihin silkki printti platformeihin!!

puss puss, sandra @ http://5inchandup.blogspot.com/

Nimetön kirjoitti...

AIVAN ihanat ! jos omakin kroppa sallisi tollaset ni varmasti tilaisin ! =)

Cheryll kirjoitti...

Sikamageet byysat!!! Aion itsekin hankkia, ja beigenä kanssa, vaikka isopeppunen oonkin! ;D

Essikatariina kirjoitti...

Ehdottomasti peukku ylös! Varsinkin noiden kenkien kanssa!=)

Nimetön kirjoitti...

Noista kuvista ei ehkä saanut kovin hyvää käsitystä..? mutta hyviltä näyttävät. :D
-Cecilia

Katri kirjoitti...

Peukku ylös! Ihan palaavat hevosteluvuodet mieleeni.

inna kirjoitti...

nainen sulla on aivan ihana ja inspiroiva tyyli ! nuo housut on kuin sulle tehdyt :) voisi pistää harkintaan hankkia nuo myös itselleni ;)

Inka-Mari kirjoitti...

Ihanat housut! Sulle tuntuu sopivan mikä tahansa, aina näyttää hyvältä! :) Hei tuli mieleen että kuinka pitkä olet?

Nana kirjoitti...

Aivan ihanat! Oliko siellä saatavilla isompia kokoja? Mitä luulet, sopisiko nuo L-kokoiselle naiselle?

Nimetön kirjoitti...

No en kyllä tiedä kehtaisinko noita housuiksi nimittää, mutta ihan kivathan noi on. Beiget taas näyttäisivät mitä luultavammin typeriltä.