keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

red heels

aloitin päivän ihanasti aamulenkillä, itse leivotuilla sämpylöillä ja blogikierroksella. taka-ajatuksena löytää inspiroivia kuvia helpottamaan asuvalintaa kesäkuussa juhlittaviin rakkaan ystäväni häihin. tähän asti olen haaveillut MiuMiun mustavalkoisista kyyhkykengistä, mutta saattaisin olla kallistumassa jopa johonkin värikkäämpään - kuten esimerkiksi punaiseen. kuvien kengät ovat MiuMiun ja MarcJacobsin.

mukavaa keskiviikkoa !

translation // pretty sure I need a pair of red heels for summer.

8 kommenttia:

nellen kirjoitti...

Okei. Mun mielestä tuo jälkimmäinen kuva on kyllä jotain ihan järkyttävää. Varmaan tuosta ylöspäin katsoessa sieltä paljastuisi housujen kauluksessa vanne ja punainen nenä. :D sen verran sirkusmeininki tulee mieleen noista väreistä ja materiaaleista.

Piret kirjoitti...

haha arvasin tämän :) ignoratkaa sinivioletit sukat, kenkien väri fokukseen :D

nellen kirjoitti...

:) Okei sit. Hui, mitkä sukat...

Unknown kirjoitti...

Noi Miu Miut on kyllä herkut.

Nimetön kirjoitti...

Mulla on noi alimmat Marc jacobsit, ne oli huimassa alessa the outnetissa mutta punainen taitaa näistä olla jo loppuunmyyty sininen ja lila taisi vielä löytyä...
Ne oli tälleen sinkku ihmisenä täydellinen ystänvänpäivä lahja itseltä itselleni ;D

Anna N kirjoitti...

Hyvä valinta :-) mäkin juhlin yhen kaverin häitä punaisissa kengissä viimeistä edeltävänä kesänä, ne oli tosi raikkat siihen tilaisuuteen. Punaiset kengät ja sellanen harmaan murehtava vaalenavihreän mekko. Toimi vaikka ehkä kuulostaa hassulta. Yks mun kaveresita taas oli hankinnut fascinatorin (se hatulle sukua oleva hiuskoriste.. suomeksi?) ja näytti upealta, kai säkin meet all out päähine puolella nyt kun olet löytänyt myös turbaanin ;-) !?

fashion clocked kirjoitti...

Miu Mius and Marc Jacobs i think.. so amazing! Love both- Denni from chicmuse looks awesome in those!
katie

www.fashionclocked.blogspot.com

Piret kirjoitti...

Niina: ;)

Nita-Karoliina: no niin on :)

Anonyymi: eikä ?? itse katselin myös Outnetistä, mutta jahkailultani menetin oman kokoiseni. Löysin juuri samaa kenkää violettina ja hopeisena yooxista, mutta ovat yli 100 euroa kalliimmat kuin tuo outnetin hinta, samperi ! Onnea omistasi, ovat upeat kengät :)

Anna N: oi kuulostaa hyvältä :) toivottavasti vain löydän täydelliset yksilöt :) ja hieno idea tuo päähine !! kiitos vinkistä ;)

Fashionlocked: Denni does look amazing in those shoes :)