sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

pääsiäistä

päätin juuri pääsiäisen kunniaksi kunnostautua Mulberryn Alexa laukun suhteen ja linnoittauduin luottokortteineni ja kahvikupin kanssa viltin alle. Harrodsin sivuilla, ainoa sivu mistä enää löysin leopardi Alexaa, pääsin jo tilauksen viimeiseen vaiheeseen, kunnes ruudulle ilmestyi pahoittelut tuotteen loppumisesta. kyllä juilii. ja sama tilanne tuntuisi olevan jokaisessa nettikaupassa.

noh, uskoisin että laukkua tulee myyntiin vielä sellaiset satsit että kaikki halukkaat saavat omansa. projekti siis vain siirtyi hieman.

muutoin pääsiäinen on sujunut täysin laiskottelun ja syömisen merkeissä vanhempien luona. tänään vuorossa blinit ja merellinen keitto. kyllä kelpaa,  nauttikaahan tekin !!translation //  I tried to order the leopard Alexa from Harrods today, but this bag seems to be sold out everywhere. just have to wait a bit longer to get one.

15 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Aivan mieletön takki ! Toivottavasti saat vielä laukkusi :)

Nimetön kirjoitti...

Mä ihan täällä kotona vetkuttelen. Netissä, katsellen Nuorennusleikkausta ja vaikka mitä muuta mahtavaa. nyt on vuorossa lemppariblogit. Ja nam. loput suklaatkin tuli tuossa syötyä ;). mulberry alexa- niin. täytyy sanoa että upeahan se on-, mutta ei siitä pääse mihinkään että se on massalaukku.
Juu. Kyllähän mäkin semmosen voisin kotiuttaa ilomielin mutta pysyn ihan rauhassa tällasena henneskirppismummona. :)
-Cecilia

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :) takki saattaa ilmestyä huuto.nettiin myyntiin, koska on hieman iso minulle.

Cecilia: mukavalta kuulostaa pääsiäisen viettosi :) ja mitä alexaan tulee, niin massalaukun tittelissä on kyllä perää. Osaksi siksi, että sitä julistetaan nyt kaikissa muotijulkaisuissa. Mutta varsinainen laukkujen omistajapiiri on varmasti silti aika maltillinen.

mutta itsekin olen valmis luopumaan projektista jos leopardista en onnistu saamaan. hieman kiiltävä nahka on kuosinsa puolesta sen verta uniikki, että se itsessään tekee laukusta uniikin. ainakin omassa laukkuhyllyssäni :)

Wilma kirjoitti...

Samoilla linjoilla Piretin kanssa. Ja jos verrataan vaikka Balenciagan laukkuihin, niin hevillä ei saa Alexasta massalaukkua. Kova hypetys nyt vaan tuntuu olevan tämän Mulberryn laukun ympärillä.

Nimetön kirjoitti...

Oletko kysellyt Helsingin liikkeestä?

Piret kirjoitti...

Anonyymi: en ole, mutta ajattelin heti pyhien jälkeen kysyä ! toivottavasti tärppää :)

Nimetön kirjoitti...

Moikka! Meillä on pieni ongelma ja toivomme, että voisit auttaa meitä ratkaisemaan sen. Olemme juuri tehneet blogin blogspottiin. Nyt haluamme alkaa lisäilemään sinne kuvia, mutta ainut ongelmamme on se, että saamme ne vain pieninä näkyviin. Siispä mitä meidän pitää tehdä, jotta saamme kuvat yhtä suuriksi blogiimme näkyviin kuin sinulla on? (Meillä on jo luotuna flickriin tunnus, jos sellaista tarvitaan...) Toivottavasti saat asian selitettyä meille niin, että ymmärrämme mitä pitää tehdä :-)) Kiitos jo etukäteen!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: moro :) nämäkin kuvat on ladattu bloggerin kautta, joten neuvon kuinka saatte ne näin suuriksi helpoiten :)

menkää bloggerin asetuksiin, sieltä sivun alhaalta löytyy kohta yleiset asetukset --> valitkaa teksti editori kohdasta päivitetty editori.

Tämän jälkeen kun lataatte kuvia bloggerin kautta, voitte valita kuvakooksi erittäin suuri, jolla saa saman kokoiset kuvat kun tässä blogissa näkyy :)

onnistuuko ?

olen ladannut myös photobucketin ja flickrin kautta, mutta näissä on aina jotain ongelmia säännöllisin väliajoin.

Nuheila kirjoitti...

Minkä kokoisena sulla on kuvat koneella?
Lataan itse photpbucketin kautta ja joudun aina pienentämään kuvat etteivät tule super suurina näytölle.
Hirveä työ aina yhden postauksen tekeminen:)
Mukavaa sunnuntai iltaa!


Nuheila

Donna A. kirjoitti...

Hi, I found one on eBay the other day.

http://cgi.ebay.ca/NWT-Mulberry-Oversized-Alexa-Oak-Shiny-Leopard-Bag_W0QQitemZ170467549653QQcmdZViewItemQQptZUS_CSA_WH_Handbags?hash=item27b0a861d5

If interested.

mery kirjoitti...

Mitä kaikkea tuossa ruoka-annoksessa on? Teitkö itse? Kuolaus alkoi välittömästi..

Ihanan hillitty, mutta kovaan ääneen tyylikäs asukokonaisuus!

Nimetön kirjoitti...

They have 3 left in Mulberry, Paris. (normal size-not the oversized one..)

Nimetön kirjoitti...

Jes, kiitti paljon! Nyt saatiin kuvat ladattuna isommiksi blogiin. Vielä semmonen, että mikä blogimalli sulla on käytössä? Meillä kun on toi ensimmäisestä sarakkeesta MINIMA, ni se ei näytä kuvia kaikista suurimpina vaan katkasee ne kuvat suunnilleen puolesta välistä. Eli mikä niistä kannattais valita, jotta kuvat näkyvät kunnolla?
Megasuuret kiitokset sulle!! :)

Next-Trend.com kirjoitti...

love your blog and your pictures :D

fashion clocked kirjoitti...

great photos- i have seen the leopard Alexa on sale in SELFRIDGES- so maybe check there? x

katie.


www.fashionclocked.blogspot.com