maanantai 19. huhtikuuta 2010

lauantaista vielä

löysin kuin löysinkin muutaman kelvollisen kuvan viime lauantailta - kovin hääppöisiä ne eivät ole, mutta tarkkasilmäiset voivat poimia tumman huulipunan ( luonnossa melko lailla tummempi ), Annin kauniin sivuprofiilin ja särmän hiusmallin sekä kuohuviinipullon korkin kakussa. siinäpä ne.

Aurora mainitsi blogissaan jonkin sortin kevätmasennuksesta, johon Anna-Maria yhtyi kommenttiboxin puolella. samaa vikisen minäkin - liekö tämä äkillinen takatalvi vai mikä, mutta vaatteista kiehtoutuminen on tällä hetkellä täysin nollassa, oma vaatekaappi vähintäänkin puuttellinen eikä tukkakaan asetu hyvin.

että tällaista. kai tämän on pakko tästä pian hellittää...translation // random pics from last saturday. its snowing again here in Finland and finding motivation for clothes and fashion in general is ridiculously hard at the moment.

10 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Upeita kuvia :)

Nimetön kirjoitti...

Voi kiesus.. suoraan sanottuna pistää kiehumaan ihmisten "kevätmasennukset".. ARGGH. Kyllä ihminen on näköjään tyytymätön sitten kaikkeen. Ajatelkaapa, sinä, Aurora, Anna- Mari ja muut "kevät-masistelijat" esim sitä, että olette oikeutettuja nauttimaan keväästä, olette oikeutettuja nauttimaan elämästä. On nimittäin ihmisiä, ketkä eivät voi esim sairautensa takia tehdä mitään ja kävellä esimerkiksi tuolla ulkona. Ja et tiedä koskaan, mitä seuraavana päivänä tapahtuu, joten nauti elämästä äläkä masistele. Mutta tieteellisestihän "kevät-masennus" johtuu siitä, että talvella serotoniini- tasot ovat alhaisempia ja kun keväällä aurinko alkaa äkistään paistaa,nousevat serotoniini- tasot nopeasti, joka voi aiheuttaa ihmiselle kummallista tunnetta... Mutta asiat on käännettävä voitoksi: Älä valita töistäsi vaan ole onnellinen, että saat käydä töissä tai jos olet jumissa lentokentällä Saksassa, ole tyytyväinen että sinulla on mahdollisuus ja rahaa matkustaa ulkomaille ja ota ilo irti siitä:)

Mutta anteeksi kiihtymiseni.. Tarkoitukseni ei ollut tuottaa sinulle pahaa mieltä, vaan saada asioihin uusia näkökulmia.

Ja itseasiassa tarkoitukseni oli alun perin kehua edellisen kuvan mokkatakkia, joka on mahtava mutta olitkin jo postannut uudestaan tänne :) Mutta blogisi on tyylikkäimpiä blogeja, olet kaunis ja teet mahtavia kirpparilöytöjä. On mukava, kun et ole mukana tässä ostohysteeriassa, että mitä enemmän uusia rytkyjä, sen parempi...

Nimetön kirjoitti...

hellou mikä kakku!! reseptiä kiitos :) (tiedän, ei ole leipomisblogi, mutta sujauta se tänne huomaamattomasti)

Piret kirjoitti...

Maija: kiitos :)

Anonyymi: voi ei, tarkoitukseni ei suinkaan ollut manata kevättä itseään vain nimenomaisesti tätä inspiraatiovajetta muodin saralla mikä tällä hetkellä tuppaisi puskemaan päälle. Sen sijaan muilla elämän aloilla intoa piisaa sitäkin enemmän :)

Arvostan perusteltua ja asiallista kommentiasi ! Kiitos siitä

Anonyymi: haha :) kakku on kuulemma pakastekakku ja ihan Tähtihovista saakka tänne Jyväskylään kannettu :)

Nimetön kirjoitti...

Heipa.

Saanko tiedustella mitä huulipunaa, tuo ihana tummanpunainen huulipuna on?
Emppu

Piret kirjoitti...

Emppu: oi unohdin ihan mainita, puna on Max Factorin sävy So Berry. Taitaa olla kaikkein tummin punainen mitä löysin :)

Unknown kirjoitti...

Onnea muoti isnpiksen löytymiseen. Eiköhän se sieltä tule. :)

Nimetön kirjoitti...

Onko viimeisen kuvan mies poikaystäväsi?

Piret kirjoitti...

Nita-Karoliina: juu toivotaan :)

Anonyymi: ei ole :D

Nimetön kirjoitti...

WOW, love anni's hair!!!