keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

dagens

uusi hattu ja paita pääsivät heti käyttöön - nyt yhdistettynä wetlook haaremeihin ja vaalean kerman väriseen bleiseriin. nuo omituiset mattapintaiset housut ovat löytö Minzin aletangosta kymmenellä eurolla, ja joka kerta kun muistan ne pukea, yllätyn niiden ihanuudesta yhä uudestaan.

nyt olisi ihana vapaailta tiedossa kotitekoisen sushin ja teen merkeissä. suoritin sushikokeiluja vappujuhlien menua silmällä pitäen, ja sain vihdoin testattua myös kana teriyaki sushia. on aivan samperin hyvää - varsinkin kevätsipulin, avokadon ja philadelphia juuston kanssa rullattuna. tätä löytyy takuulla myös juhlapöydästä..
pants, Modström / shirt, 2ndhand / blazer, dolce & gabbana / hat, 2ndhand


translation // made som chicken teriyaki sushi today. we are having a huge party on 1st of May, and Im planning to do loads of sushi and other finger-licking good dishes for my guests. gonna have a blast !!

12 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

ihana asu!

Nimetön kirjoitti...

Love your outfit and the Mulberry bag! & that sushi looks delicious!

Nana kirjoitti...

En ole itse kokeillut koskaan tehdä itse sushia ja olisi oikein mielenkiintoista tietää miten ne tehdään. Jos jaksaisit joskus antaa meille jonkun ihan yksinkertaisen reseptin?
Toinen kysymys: mulla on meneillään suurkevätsiivous vaatekaapissa; heitän pois kaikki ihan kivat, pienet ja suuret vaatteet pois ja pidän siellä vain ne, jotka ovat laadultaan hyviä, rakastettavia kappaleita. No näinhän pitäisi kaikilla olla :p siksi kysynkin sinulta että mitkä on sun vaatekaapin/huoneen kulmakivet? Mitä JOKA naisella pitäisi olla, mitä hankkia keväällä? Joskaan en tätä tulisi orjallisesti noudattamaan, olisi kiva tietää sun mielipiteet :)

Unknown kirjoitti...

Gorgeous outfit!! Love everything, such as the pants, the bag, the shoes!!! <3
And that sushi looks delicious, I wanna have a bite ;)

saara kirjoitti...

hassut housut :---)

Jaana kirjoitti...

Koska tulee asuntopostaus?? :) Tai edes pieniä kuvia sieltä täältä, olisi tosi mielenkiintoista nähdä missä asut :)

Linda kirjoitti...

Mattapintaiset housut ovat todella hienot. Varsinkin kun leikkauksen ansiosta kangas on isona mattana pintana(Ehkä maailman typerin lause).

TrousersShoesandSkirts kirjoitti...

Awesome outfit! The pants and bag are great!

Anna-Maria kirjoitti...

Noi pöksyt on ihan mahtavat ja muutenkin asukokonaisuus täysi kymppi! Hyvän löydön olet tehnyt!

Piret kirjoitti...

nannasofia: kiitos :)

Li: oh thanks :)

Nana: sushia on oikeinkin helppo tehdä itse ! helpointa toki olisi seurata ensin vierestä kun joku toinen tekee. ohjevideoita löytää todella helposti myös googlettamalla :)

ja vaatekaappiprojektisi kuulostaa mainiolta ! Itse panostan hyvin istuviin farkkuihin, jakkuihin, laadukkaisiin materiaaleihin ja maanläheisiin sävyihin. Piristystä asuun tuon kengillä, ja muilla asusteilla. Suosin myös paljon shortseja ja hameita.

Olen ainakin itse huomannut, että kirjavat ja erityisen värikkäät vaatteet jäävät kovin vähäiselle käytölle. Kirjava paita yms. kun tuppaa saamaan asun kuin asun näyttämään samalta yhdistelytavasta huolimatta..

Nyt kevääksi aion ainakin itse hankkia kerman ja khakin sävyjä sekä hentoa persikkaa. Tästä pitäisi tehdä ihan oma postauksensa :)

Jony: haha you should come to our party ;)

Saara: :) onhan ne hieman, varsinkin kuvissa

Jaana: varsinaista asuntopostausta en aio tehdä, mutta uskoisin että vappujuhlien yhteydessä voin kuvata hieman asuntoakin :)

Linda: niin minustakin !! :)

Dini: :)

Anna-Maria: No ne on ! ja hintakin aivan naurettava, ovat ihan lempipöksyt :)

Jenni kirjoitti...

Ai tsiisus, että näyttää hyvältä tuo sushi! Mutta näytät kyllä sinäkin, haha. ;)

Nimetön kirjoitti...

voisitko laittaa ton sushki ohjeen lyhyesti tänne?:)tack!