maanantai 8. maaliskuuta 2010

zara goes balmain

muutaman viikon takaisella helsingin reissulla löytyi zarasta jotain muutakin kuin puukorkoiset sandaalit, en vain ole tätä ennättänyt teille vielä näyttää. aivan mieletön hiekansävyinen militanttijakku kerrankin kunnollisilla olkapääkorostuksilla - yhdessä uumaa korostavan leikkauksen ja takaa pidennettyn  helman kanssa olkapäät saavat jakun näyttämään yltiönaiselliselta. 

jummi, tästä tulee ihan varmasti kevään suosikki nahkahousujen, maksihameiden, farkkujen, shortsien, tai ihan minkä tahansa kanssa puettuna. aluksi epäilin ettei sävy sopisi vaaleiden hiuksin pariksi, mutta ihan hyvinhän tuo näkyy toimivan.

mukavaa viikonalkua ja ennenkaikkea ihanaa naistenpäivää ihanille naisille ! 


blazer, zara / pants, zara / shirt, JC / bag, Chloe / boots, Alexander Wang

translation // bought this gorgeous balmain-ish military blazer from zara. loving the bold shoulders ! so going to wear this with denim shorts and maxi skirts next spring.

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katselin itsekkin aikaisemmin samaisia Zaran kenkiä huimilla puukoroilla, mutta itselläni tuntuivat todella huterilta jaloissa. Miten on sinun laita? Mahdottoman ihanat olivat, mutta olisi ollut hassua laittaa 150e kenkiin joilla ei pysty kuitenkaan kävelemään :)

Anna-Maria kirjoitti...

Arghh... taas ihanuuksia Zarasta! Mun on pitänyt jo vuoden päivät päästä sinne bleiseriostoksille, mutta ei.. aina tulee joku este. Tuo sun beige uutuus on rakkautta! Onko sitä saatavissa mustana?

Saataisko se himputin Zara pian tänne Tampereelle, kiitos?!?

Blue is in Fashion this Year kirjoitti...

You look great!

Anonyymi kirjoitti...

tää asu on ihan tosi ihana. kaunis. upea. hyvää naistenpäivää sinnekin! :)

marsu kirjoitti...

moikkeli! mulla olisi yksi toive: voisitko joskus tehdä kirjoituksen merkkilaukun ostosta. oon nimittäin haaveillut nyt vaikka kuinka kauan luksuslaukusta, mutten ole uskaltanut koskaan ebays:tä ostaa.. niin ja olisin erittäin kiitollinen vinkeistä, joilla erottaa feikkilaukun aidosta. voihan olla ettei korkea hintakaan ole aina aidon merkkilaukun tae. olen yrittänyt metsästää netistä kaikennäköisiä ohjeita, mutta kaikki on lähestulkoon jotain feikkivuittoneiden opastusta. olisin kiitollinen chloe-, balenciaga- ja miu miu-vinkeistä. olisin enemmän kuin iloinen jos voisit vähän vinkata.

niin ja sitten vielä että net a porterista en raaski tilata, sillä rahaa ei ole tarpeeksi. siksi kallistun ebayn puoleen.

ja koska luksuslaukut on pyörinyt mielessä jo pidemmän ajan, bongasin tottakai heti tuon sunkin uutukaisen :)

Anonyymi kirjoitti...

tosi ihana asu ! :)

Siru kirjoitti...

Toi on kyllä uskomattoman upea!

juliet xxx

Anonyymi kirjoitti...

Oi tosi hyvännäköne toi jakku ! sopii sulle tosi hyvin, ja toi laukku on kans aivan ihana (-:

Essi kirjoitti...

Uh, hyvännäköinen jakku todellakin!

Jenni kirjoitti...

Hahaa, näemmä lähti se Chloen laukku sitten kuitenkin lopulta mukaan. ;) Saat siunaukseni!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti, ihanaa naistenpäivää sullekin. :)
Ahh, katsos katsos tuosta ruudusta mua tuijottaa kevään täydellisin takki ! paljonkos oli hintaa tuolla Zaran ihanuudella ? :)

/Cecilia

Anonyymi kirjoitti...

Wow, upea takki! :)

Unknown kirjoitti...

Mahtavalta näyttää takki. Sopii sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Tuli kengistä mieleen, että tämä kohde voisi mahdollisesti kiinnostaa sinua :) http://salattu.huuto.net/kohteet/alexander-wang-nahkapaita-_rotsi/130702592

-Sindy

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kengät tuntuivat tosiaan alkuun huterilta, koska päkiän pohja ei ole täysin suora. Itse ainakin totuin tähän aika nopsaan. kävelin muutaman kerran zaran ympäri niin johan alkoi toimimaan :)

Anna-Maria: mustan perään olin ensin itsekin, ja kysyin löytyykö. Myyjien mukaan takista ei ole mustaa versiota. meidän pitää tehdä helsinkitreffit niin päästään molemmat täältä pohjolasta zaraan :)

Blue is in fashion this year: thank you so much !

Anonyymi: voi kiitos :)

marsu: hyvä idea, voin toki !! yritän tehdä mahd pian vielä kaiken lisäksi :)

Anonyymi: kiitos

Juliet: eikös olekin, ihana !

hennap: kiitos ihana :)

Essi: tässä on ainakin asennetta ;)

Jenni: ei aivan :) maltoin mieleni, odotin kotiin sakkaa ja löysin saman laukun ebaysta. ja säästin muutaman satasen :)

cecilia: jakku oli 99€ tasan. se on huikea !

anonyymi: kiitos

Nita-Karoliina: voi kiitos :)

Sindy: ok, pitää käydä katsomassa :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä en tajuu miten sulla on varaa tähän kaikkeen opiskelijana, joka tekee töitä... byhyyy mää oon kade! Itse opiskelen yliopistossa ja raadan niska limassa duunia sen ohella ja silti rahat ei riitä mihkään kivaan "ylimääräseen". En haluaisi olla katkera tai kateellinen mutta kertokaa miten se onnistuu, sillä mä aion tehdä aivan saman:)!!

T: Lissu joka haaveilee omasta Chloen laukusta

Piret kirjoitti...

Lissu: tämä opiskelija tekee kahta työtä, ja siihen vielä muutamaa hanttihommaa päälle. ja suurimman osan merkkilaukuista ostan ebaysta hippasen käytettynä niin ovat aavistuksen huokeampia. mutta pää syy on siis siinä, että teen ihan hurjan paljon duunia.

mami kirjoitti...

Eikö opiskelu vaadi kuitenkin paljon läsnäoloakin? Millaisia töitä muuten haluaisit tulevaisuudessa? Muodin parissa kenties?

Kerrassaan ihana asu!!

Piret kirjoitti...

Lotta: :)

Mami: kiitos :) itse olen ainakin saanut hyvin solutettua työt ja koulun yhteen. johtuu tosin myös suurelta osin siitä, että omaan hyvin joustavan työajan.

enkä tietenkään suositele tällaista työtahtia, ja koulun yhdistämistä, mutta tämä toimii minulla ainakin toistaiseksi ja melko saumattomasti. mutta vapaa-aika luonnollisesti on kortilla.

all my feelings kirjoitti...

tosi ihana asu! Ja oot niin kaunis =)