perjantai 5. maaliskuuta 2010

shoelust

kesän naisellisimmat platformit - sifonkia, solmuja ja romantiikkaa, ja ennen kaikkia sitä kaivattua vastapainoa kaikelle mustalle nahalle ja niiteille. hieman kaukaiselta kyllä tuntuu ajatus satsata vaaleansävyisiin korkoihin, joiden ensimmäinen käyttömahdollisuus tätä menoa olisi kutakuinkin heinäkuun paikkeilla.

olen hetken jo odottanut minkälaisia versioita nähdään ketjuliikkeiden valikoimissa ja ensimmäiset löysin heti aamutuimaan Topshopin sivuilta. wisteria- wedgeä saa tummanroosan lisäksi  myös mustana sekä mustavalkoisena, mutta itseäni kiehtoo tämä poltettu roosa suunnattomasti. jos vain sävy olisi luonnossa vielä aavistuksen hailakampi..

catwalkilla harmaiden sukkien pariksi puetut Burberryn hiekansävyiset platformit olisivat luonnolisesti ne täydelliset kengät. onneksi myivät loppuun NAP:ssa heti myyntiin tultuaan, niin ei tarvitse edes harkita kesäloman haaskaamista kenkien tähden. 

EDIT // roosaa versiota näyttäisi olevan enää kokoa 41 jäljellä. hmph. 
translation // since I cannot afford the real deal- nude Burberry platforms- thinking of ordering these romantic wisteria wedges from topshop. just hoping that the colour would be sligthy lighter in real life..

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Rakastan itsekin kenkiä mutta aina vaan ihmettelen sinun kenkämakua, nuokin ovat aivan kamalat, samoin niitti/reikä/ketjukengät, yäk!
Muutoin tyylisi on ihan jees ja ne Wangit oli ihan makeet joo..
Itse rakastan Jil Sanderin popoja jotka pääasiassa erikoisia mutta ilman mitään lisukkeita mutta sehän on taas minun makuni =)

Laura

Nimetön kirjoitti...

tiedän tunteen, oon kuolaillu noita Burberryjä jo pitkään. luulempa vaan että kohta NAP täyttää varastoja ja niitä taas saatavilla.;)
Mitkä noi vasemman alareunan kengät siis ovat? noita en oo nähnytkään.

Piret kirjoitti...

Laura: makuja on monia :) Jill Sanderit ovat kyllä upeita, käyhän katsastamassa Mrs H Outnet, on muutamat ihanat Sanderit törkyhalvalla myynnissä :)

Anonyymi: todellakin :) vasemmassa alareunassa Fendin sandaalit, 1,136 € ;)

Nimetön kirjoitti...

Nuo fendit kengät näyttävät aivan strippari kengiltä:D itse en noita kyllä jalkaan pistäisi..

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kieltämättä :) pleksipohja ei tosiaan ole se mairittelevin vaihtoehto.