perjantai 26. maaliskuuta 2010

perjantaita

muutaman päivän blogihiljaisuus on johtunut yksin työkiireistä, mutta pian hellittää taas hetkeksi. olen kuitenkin kaiken tyänteon tiimellyksessä ehtinyt kunnostautumaan hieman muodinkin saralla:

- olen vihdoin löytänyt ne täydelliset clogsit ! yllättävän kauan tähän touhuun sai kaiken kaikkiaan kulumaan, kun niitä täydellisiä kenkiä ei ollutkaan kaikkien kauppojen hyllyt väärällään

- löysin Minzistä jumalaisen Filippa K:n mustan pitkähihaisen maksimekon, jonka avulla selviän kaikista tulevan kesän kekkereistä ja kissanristiäisistä. sekä arkipäivän asukriiseistä - mekko kun muuntuu helposti myös maksihameeksi.

- lisäksi hullaannuin täysin paikallisesta optikkoliikkeestä löytämistäni Pradan jättisuurista, pyöreälinssisistä aurinkolaseista siinä määrin, että ostoaikeita harkitaan jo. En ole ikinä mitenkään syttynyt Ralph Laurenin lietsomaan huumaan pyöreänlinssisistä aurinkolaseista, mutta nämä olivat ihan eri maata - tarpeeksi suuret. ja hurja, miten nämä näyttäisivät hyvältä maksimekon ja jättinutturan kanssa !

Mukavaa perjantaita, palataan varmasti jo myöhemmin tänään.

psst. katsokaas mikä avataan Tampereella tulevana maanantaina.translation //  these last couple days have been too damn busy. just letting you know that Ill be back in business later today.

ps. how cute is this girl with her cream shirt and slouchy shorts ? I want to look like this next summer -  and wear these gorgeous miu miu heels.

6 kommenttia:

Teresa kirjoitti...

Kuvia pian maksimekosta.:) Ja harmi kun en asu Tampereella!

Nimetön kirjoitti...

Kerro heti mistä ostit clogsit ? Ja kuva tietenkin :) En löydä mistään tarpeeksi hienoja, ja veikkaan että olet taas onnistunut löytämään jotkut upeat :D

Siru kirjoitti...

Itse oon niin hulluna noihin Miu Miun tämän kevään kenkiin. *huoh*

Piret kirjoitti...

teresa: laitan kylllä :)

Anonyymi: en kerro vielä, kerron huomenna ;)

Juliet: no sanos muuta ! uskoisin siis, että pidät myös uusista kengistäni :)

eyecandy kirjoitti...

No katselinkin Jc:ssä että mitä kummaa on tekeillä, kun kaikki myyjät vaan kiinnittivät alelappuja vaatteisiin. :D Kerrankin jotain kivaa myös tamperelaisille!

Nimetön kirjoitti...

Mauttomat nuo kengät, aivan järkyttävät. Yritin väkisin leikkiä että olisivat kauniit mutta ei :(
Muuten kyllä pidän Miuccian kamoista!