keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

morning cravings

huomenta kuomat. omat syntymäpäivät lähestyy sitä vauhtia, että sopivan lahjan etsinnän voi jo ehdottomasti aloittaa. ja kun mittariin tulee jo neljännesvuosisata, niin lahjakin saa olla hiukkasen parempi - tällaiseen lopputulokseen pääsin ainakin itse aamukahvia nauttiessani.

kuka arvaa kuvista, mikä olisi se mieluisin paketin täyte ? vaikeahan tältä Alexa huumalta on välttyä, mutta sen himotuimman konjakin ruskean version sijaan tahtoisin niin kovasti saada haltuuni tuon tummanruskean leopardiversion .  tumma, aavistuksen kiiltäväpintainen nahka näyttää todella hyvältä, vaikka leopardikuosista laukkua en olisi koskaan edes kuvitellut havittelevani. niin se muuttuu ihmismieli.

ja kuinka hyvin sopisi kinuskin värinen silkkiturbaani laukun rinnalle ? huh, haaveilkaahan tekin, tämä on antoisaa puuhaa. pus


translation // currently craving over the stunning Mulberry Alexa bag - like every other girl in the world. Im particularly attracted to this dark brown and shiny leopard vesion. my B-day is actually in May, so maybe just maybe I receive this beauty as a present ?

12 kommenttia:

sanni kirjoitti...

pure perfection! ei muuta(:

Vanilla kirjoitti...

Kyllä! Ihana! Ei tuo lepardi edes ole kovin voimakkaasti erottuva ja tuo kivaa särmää vaikka mustaan yhdistettynä. Upea laukku värissä kuin värissä.

Sassi kirjoitti...

what a lovely bag! adore it!
X

suvi m / Valkoinen Harmaja kirjoitti...

Tuo leopardinen on kyllä ihana myös! Moni julkkis on bongattu se kainalossa. ;) Niitä saa ainakin vielä Harrodsin nettikaupasta, mistäm tilasin oman konjakin värisen Alexan:

http://www.harrods.com/HarrodsStore/find/k/alexa/p/000000000002022821?icid=search-result

Mä oon niin tylsä, kun otin sen konjakin värisen. ;) Mutta ajattelin, että se on klassisempi ja sopii mun tyyliin...

Blue is in Fashion this Year kirjoitti...

I'm craving for this bag too... :)

BTW You're on my blog again!

Nimetön kirjoitti...

Alexa kuume sen kuin nousee. Eikä ihme, laukku on todella kaunis ja vieläpä käytännöllisen oloinen!
Juuri täydellinen synttärilahja neljännesvuosisadan täyttävälle;D

fashion clocked kirjoitti...

Hanneli Mustaparta works it sooo well- im sure you will too!
Have you seen ALEXA'S navy version- heaven!

would love a visit.
www.fashionclocked.blogspot.com

katie.xx

paula kirjoitti...

Näin muuten tänään Helsingissä eräällä tytöllä tuon leopardikuvioisen Alexan. Oli upean näköinen ja sai mut haluamaan vastaavaa konjakinvärisenä. Hyvä maku sulla ei voi muuta sanoa :)

Nimetön kirjoitti...

Huh! Voiko täydellisempää lahjaa keksiä:) Tuli muuten mieleen, että onko kelsiturkin DIY projekti laitettu jo jäihin? Jäi kiinnostamaan..

Piret kirjoitti...

Vanilla: no näin minustakin, leopardi olisi juuri sopivan särmä :)

Sandra: nuf said :) todellakin

asterisque: its gorgeous

suvi m: sinä onnekas sait jo omasi ! Ja hei, konjakki on upea myös :) juuri tuolta harrodsin sivuilta veskaa jo katselin..

Blue is in fashion this year: oh thanks dear !

trés chic: no eikö vain olekin :) ja omat kokemukset ovat Mulberrystä ovat vielä todella positiiviset, laukut kestävät vuosia loistavasti

katie: yes I have, its gorgeous ! but I think its sold out ?

paula: kiitos :) ai jummi, laukku onvarmasti livenä vieläkin upeampi. olisi jo toukokuu :)

Anonyymi: mietin pääni puhki ja tulin siihen tulokseen että ei voi :)

ja kelsirotsi diy prokkista ei ole haudattu !! en vain löydä mistään kelsiä :) mutta projekti on koko ajan hautumassa ja toivottavasti valmistuukin pian ;)

saara kirjoitti...

mullakin synttärit huomenna :----)

Emmi kirjoitti...

Mä olen myös miettinyt että Alexa olisi aivan täydellinen synttärilahja vajaan parin kuukauden kuluttua, tosin oversize-versiona.

Voi vaan olla että joudun hankkimaan lahjan itse, koska en usko että kukaan muu suostuu laittamaan tonnin verran rahaa mun lahjaan.

Mutta kerrankos sitä vain täyttää yhtä vuotta vajaan neljännesvuosisadan verran. ;)