maanantai 1. maaliskuuta 2010

made for walking

näistä käy kiittäminen yksinomaan Maliaa, joka blogissaan vinkkasi Mrs H Outnetista. täysin uusi tuttavuus koko pulju, ja aivan mielettömät aleprosentit !

Alexander Wangin combat bootsit omassa koossa ja kovalla alella on yksi niistä harvoista tilanteista, missä itsehillinnän ei tarvitsekaan puuttua peliin. vielä kun kysymyksessä on kenkä jota voi ihan oikeasti käyttää ympäri vuoden, jopa täällä pohjolassa, tuntuu ostopäätös yhä vain paremmalta.

helkkarin upeat kengät !


translation // im so happy right now ! I didnt even think it would be possible to find these A. Wang boots anywhere anymore, but to find my size on sale is just grazy ! whooa they are gorgeous.

11 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Voi suloisuus sua :) kiitos taas kerran linkityksestä!

Noi kengät vaan on niin jumalaiset, oi että olen iloinen sun puolesta! Saanpas ihailla niitä sun kuvissa, toivottavasti paljon. Oli muuten aika vaikea vastustaa tilaamista ;)

Nimetön kirjoitti...

Täydelliset ovat kyllä nuo uudet kenkäsi! Täytyypä itsekin käydä kurkistamassa samaisen liikkeen sivuilla! :) Nuo sinun kenkäsi kyllä vakuuttivat minut täysin ihanuudellaan :).

raita 2 kirjoitti...

noi on niin tommoset "voieimiksienitseomistatuollaisia"-kengät, eli siis aivan täydelliset! =)

Jii kirjoitti...

Todella makeet popot!! Onneks olkoon mahtavasta hankinnasta.

Elinakui kirjoitti...

haaveilin myös kyseisistä kengistä, tosin sillä käärmeennahka-kuviolla. mutta haaveilin onneni ohi, sillä kun piti tilaus laittaa menemään olivat kootkin hävinneet :/

Unknown kirjoitti...

wow!

Miss T kirjoitti...

Upeat!

stellagee kirjoitti...

ne tulivat!! onneksi olkoon ja tervetuloa joukkoon ;)

Lotta kirjoitti...

Hahah, nää on niitä tilanteita, joissa on pirun vaikeaa olla sun puolesta onnellinen kun on itse niin pirun kateellinen :) Näyttävät kengiltä, jotka sopii asuun kuin asuun. Voi JUKU!

Anna-Maria kirjoitti...

Niin ja siis nuo on kyllä mahtavat!:)

Anna-Maria kirjoitti...

Samasta puljusta (tosin siitä fyysisestä liikkeestä) mukaani lähti Ann Demeulemeesterin wedget alle 300 euron. Minut sinne johdattu tukholmalainen ystäväni, ja kannattaa käydä tutustumassa ihan paikankin päällä jos mahdollista. :) Ihan paras liike ikinä!