keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

luottotuotteet

muutamat ovat huhuilleet suosikki kosmetiikkatuotteideni perään, joten tässä tulee pientä osviittaa - ainakin niistä kategorioista  joista omaan selkeät lempituotteet.

yksi suurimmista ongelmista meikkien saralla on löytää lyhyissä ripsissäni toimiva ripsiväri. joten jos olette tyytyväinen omaanne niin kertokaa ihmeessä. alan olla epätoivoinen.

löytyykö keneltäkään samoja lempparituotteja  ?





1. kynsilakat. ehtottomana suosikkina Chanelin lakat - vaikka pullolle tuleekin hintaa aika kohtuuttomasti kun kysymyksessä on kuitenkin vain kynsilakka. täydellinen peittävyys yhdellä kerroksella, kuivuvat nopeasti, ja mikä tärkeintä, lähtevät pois sotkematta koko sormenpäätä värilliseksi. pikkujuttu, mutta päivittäisessä käytössä nousee aika tärkeäksi ominaisuudeksi.

2. pohjameikki. luottotuotteet Sensain Fluid Finish meikkivoide, YSL:n kivipuuteri ja iltakäytössä Sensain peittävämpi puuteri. ihastuin Sensain meikkivoiteeseen jonkun testerin kautta ja olen aivan haltioissani tästä tuotteesta. ohut, täydellisen peittävä ja hyvin levittyvä voide tekee todella tasaisen ja pitkäkestoisen pohjan. en varmasti tulisi enää toimeen ilman tätä ! 

3. puhdistusaineet. Biothermin tuotteet ovat olleet käytössä jo pidemmän aikaa ja toimivat moitteetta. silmämeikin poistoaineena Helena Rubinsteinin vesi.

4. huulikiillot. näissäkin luotan Chaneliin. parhaimmat sävyt, sopivasti pikmenttiä ja laadukas koostumus, joka ei tee huulista tahmaisia. sävyt vasemmalta oikealle:
alla:  73, 129 Cosmos, 119 Wild rose     päällä: 72 Bubble plum, 75

5. huulipunat: nudea, punaista ja pinkkiä tulee käytettyä eniten. tarvitsisn vielä rusehtavamman nuden, mutta oikeaa sävyä ei ole ainakaan vielä tullut vastaan. nude,  Inglot 173 / punainen, Make Up Store Pout / pinkki, Chanel 12 Charme

translation // just a couple of my fave make up products.  especially I love the Sensai fluid finish foundation, thats the one product I couldnt manage my days without.

17 kommenttia:

Nana kirjoitti...

Itselläni on kanssa Sensain pohjustusvoide joka kyllä toimii. Meikkivoide pysyy pitkään kauniina :) Myös iltariennoissa ;) Oletko kokoillut Helena Rubenstainin ripsivärejä? Pari kaveriani on kehunut niitä, kuulemma nostaa "nysät" ripset taivaisiin ja muutama lehtikin on kehunut. Ajattelin itse kokeilla seuraavaksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Kysymyspostaukset tuli mieleen että miksi asut vuokralla juuri omakotitalossa? Ja sanoit jotain siihen suuntaan että talonne on todella suuri ja raha ei riittäisi sinun haluamaasi sisustukseen, miksi siis asutte niin isossa talossa?
Vaikket haluaisi tehdä kokonaan kotipostausta, olisi mukava jos ottaisit kuvia sieltä täältä, lempparipaikoista/kohdista kodistasi. Olisi ihana nähdä edes vähän minlälaisessa asunnossa asut :)

Bloy kirjoitti...

Sun blogi on ihana. Mun aamu ei lähde käyntiin ilman kahvia ja tätä. Ja jos ei ole tullut uutta postausta, luen vanhoja postauksia (hei oletko itse katsellut niitä aikoihin? taso on noussut huimasti!! kirjoituksesi ja etenkin kuvat ovat paljon parempia). Mutta blogisi on ehdottomasti parhaimpia suomalaisista blogeista!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä hintainen tuo Sensain meikkivoide on? :) itse olen jo pitkään etsinyt täydellistä meikkivoidetta (tuloksetta), ja tuo kuullosti todella hyvältä!

Abuli kirjoitti...

Moro, suosittelen sulle MAC:in ripsiväri, jossa on ohuempi ja lyhyempi harja, nimi muistaakseni zoom lash

Piret kirjoitti...

Nana: enpäs ole tainnut kokeilla, mutta kuulostaa oikein hyvältä. kiitos vinkistä !

Anonyymi: noh tämä nyt on sitten niitä seikkoja, mitä en sen kummemmin viitsisi kommentoida täällä. Asunnon sisustaminen juuri mielemme mukaan tulee varmasti ajankohtaiseksi jonkun ajan päästä, mutta ei vielä. tällä hetkellä olosuhteet ovat suotuisat asua vuokralla juuri tässä talossa :)

Bloy: voi kiitos ! alkoi kyllä minunkin päiväni ihanasti kommenttisi ansioista :) ja mahtava kuulla että blogin taso on nousussa :)

Anonyymi: olisikohan ollut 35-40 euron välissä, muistaakseni 37 euroa. ja on joka pennin arvoinen ! Itsekin etsin todella pitkään hyvää voidetta, ja tästä en kyllä luopuisi :)

Abuli: voi kiitos ! täytyy kokeilla seuraavaksi :)

Emilia kirjoitti...

Itsellänikin samaiset meikinpuhdistustuotteet, mutta voide liian geelimäinen kuivalle iholleni.Tuo Biothermin aqua sourcen sarjan kuorintavoide on kuitenkin aivan mahtava!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kynsilakkoja!

Mä en tiiä kuinka lyhyet ripset sulla tarkkaan ottaen on, mut maybellinen stiletto effectillä meikkasin kerran yhtä lyhytripsisistä naista ja tuli niille ripsille lisäpituutta.. :) lorealin juicy tubes- ripsarilla saa varmaan hyvää jälkeä mutta on nii hankala poistaa ettei viitsi käyttää sitä.

mun nykyinen lemppari on lorealin lash architect mutta mähän haluan myös tuuheutta. se on aika kömpelö se harja. et varmaan etit jotai luonnollisempaa?

sit tulee mieleen lancomen definicils. pari kertaa oon kokeillut, aika luonnollinen tulos mut kyl pidentää ripsiä.

Anonyymi kirjoitti...

käytän omiin ripsiini taivutinta ja lumenen blueberry -ripsiväriä. paras hinta-/laatusuhde. ja lancomen définicils on hyvä kilpailija :-)

Anonyymi kirjoitti...

Olen itse löytänyt todella hyvän ripsarin youtuben "meikkigurujen" ansioista..eli niinkin halpa kuin Rimmelin Sexy Curves ripsari. Itselläni on ollut ongelmana se että ripsari valuu ja rapisee pitkin poskia mutta tämä pysyy koko päivän. Youtubesta löytyy paljon videoita joissa puhutaan tästä ripsarista.

Laura

Merika Sofia Enne kirjoitti...

Itelläkin on tosi lyhyet ripset. Mulla toimii parhaiten kun käyttää valkoista ripsaria alle (Itellä joku Lorealin jossa on toisessa päässä musta) ja sitten Diorshowta päälle :)

Ystävällinen hei kirjoitti...

Max Factorin the false lash effect vai mikä se nyt oli! Olin ensin tosi skeptinen, kun siinä oli muoviharja mut toihan on loistava. Palkittu myös vuoden meikkituotteena 2009. Enää ei harmita jos en työaamuna ehdi laittaa kuin ripsaria, sillä ripset on näyttävät!

Kannatan ainakin kokeilemaan, hinta oli Sokoksella 17 euroa joten ei ehkä harmita niin paljoa jos tuote ei sua miellytäkkään.

Kaveri luottaa HR:n ripsareihin, niitäkin kaverin puolesta suosittelen :)

Winna kirjoitti...

Chanel <3 Vakio ostos Hesa-Vantaalla. Joko kynsilakka tai huulipuna. Sopivaa luksusta arkeen, joka on oikeutettua meille. Tietysti!

Unknown kirjoitti...

mä kärsin jonkinlaisesta ripsineuroosista ja on tullut kokeiltua vaikka minkälaista putkiloa. Lempparit on Diorin iconic ja yves saint laurentin everlong. myös jos tykkää naturellista lookista niin cliniquen naturally glossy mascara toimii. Ei sotke yhtään jne..

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet ostanut tuon Sensain pohjustusvoiteen?

Jennie kirjoitti...

hejj! itse olen käyttänyt kanebon (nykyään siis sensain)tavallista 38 ripsaria tosi monta vuotta. aina kun ostan jotain uutta, kadun. mikään ei ole voittanut sitä! ei karise, lähtee helposti pois- ja kestää jopa itkun (koitettu jopa hautajaisissa sekä häissä) kestää siis vesisateen ja viiman. nyt käytössä cliniquen pidentävä ripsari joka toimii melko hyvin, mutta ei voita kaneboa. jää jotenkin paakkuiseksi välillä, saa katsoa tosi tarkasti onko väriä liikaa harjassa.
ja muuten kiitos aivan loistavasta blogista vaikutat tosi mukavalta ja tyylikkäältä! ja mikä parasta et ole aivan langanlaiha vaan superkaunis ja naisellinen

Tintti kirjoitti...

Maybellinen Stiletto Effectiä en suosittele kenellekään. Alkaa varista jo parin tunnin jälkeen. Enkä tod. ole ainoa, jolla tätä tapahtuu. Ja takana ainakin 5 käytettyä putkiloa ;)

Sen sijaan juuri hankkiman Helena Rubinsteinin SURREALIST MASCARAn olen todennut loistavaksi.