tiistai 23. maaliskuuta 2010

dagens

kysymyksiä olette laittaneet jo melkoisen satsin. ajattelin, että voisin toteuttaa tuon vastaamisprosessin jakamalla kysymykset aihealueittain ja linkittäisin varsinaisen vastauspostauksen johonkin vanhempaan postaukseen - tämä siksi, ettei koko etusivu täyty vastaustekstistä, ja samalla varjelisin niitä lukijoita joita vastaukset tai koko kysymysrumba ei liioin kiinnosta.

olisiko tässä mitään järkeä ?

sitten asiaan. auringonpaisteesta sokaistuneena kaivoin aamulla farkkushortsit kaapista, rullasin jalkoihin kahdet sukkahousut ja ihanat lindexin harmaat sukat. ulkotakiksi valitsin vanhan trenssini, jonka kanssa alan päästä sinuiksi vasta nyt. taisin haukkua poloisen liian hätäisesti.

olen siis päässyt yli takin pitkästä helmasta, ja huonosta istuvuudesta - oikeastaan helma alkaa nyt näyttämään juuri parahultaiselta, ja istuvuuden saa korjattua kuromalla vyön taakse tiukkaan solmuun. ja mikä parasta, värikin näyttää auringossa hyvältä.


blouse & shorts, hm / coat, benetton / boots, topshop / bag, Alexander Wang / sunnies, RayBan

translation //  once again its been a beautiful day and the temperature is close to zero. today I wore my old trench coat with denim shorts and a black blouse. I definitely need more of these relaxed silk blouses for spring !

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tee kysymyspostaus ja heti perään tavallinen päivän asu -postaus tms. Kysymysten laittaminen vanhaan postaukseen ei kuullosta järkevältä :) Tai korkeintaan laitto tuohon sun edelliseen postaukseen tuntuu ihan normaalilta.

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin tyylikäs ja sun blogis on tosi hyvä!

Ps. Nuo kengät on herkut!

fashion clocked kirjoitti...

gorgeous outfit- nice to see you using the wang bag again- I am so INLOVE with mine! fingers crossed spring is finally on its way!!

www.fashionclocked.blogspot.com

katie.xx

Merika Sofia Enne kirjoitti...

Noi sukat on toosi hyvät! Hei eikai toi oo uus wang? Oon missannu sen aikasemmin vissii 8) Ihan törkeän upee.

O kirjoitti...

Onks noi sun arskat Raybanin mikä malli?! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo pitkin talvea ihaillut tässäkin postauksessa esiintyviä huikeita Topshopin nilkkureitasi! Ne ovat vaan yksinkertaisesti täydelliset! Harmi, kun en itselleni ehtinyt tilaamaan samaisia popoja,koot kun ehtivät loppumaan kesken.

Mutta kivahan niitä on ihailla näin sinun postauksissasi :). Sopivat tähänkin asuun kuin nenän päähän! :)

Anonyymi kirjoitti...

Otatko kenties varaslähdön kevääseen/kesään? Onko sulla mitään tyylikkäitä talvikenkiä olemassa?

Harrastatko liikuntaa? Osaatko pukeutua rennosti esim. lenkille?

Maria kirjoitti...

Tuohon kysymysjuttuun: mikset käytä formspringiä? -> http://www.formspring.me/

Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet ostanut kaulahuivisi ?

Piret kirjoitti...

Anonyymi: tuo oli hyvä idea, että laitan vastaukset tuohon samaan postaukseen :)

Anonyymi: kiitos kaunis !

katie: thanks dear. The Wang bag is gorgeous ;)

Mepa: Wang on muutaman kuukauden vanha, eli ei uusi enää :)

Oona: Jotkut Aviatorit. Sen tarkemmin en osaa sanoa, kun olen lasit napannut veljeltä :) Mutta mikäli Raybanin piloteissa on erikseen naisten ja miesten mallit, niin nämä on varmasti miesten..

Anonyymi: Nämä on oikeasti ihan luottokenkäni ! Mukavat jalassa, huikea korko ja yksinkertainen ulkomuoto. Sopivat kaiken kanssa :)

Anonyymi: en nyt tiedä varaslähdöstä :) pukeudun kelin mukaan. Omaan muutamat matalakantaiset mustat nahkakengät, joilla selviydyn talvesta. Ovatpa nuo kengät vilahdelleet täälläkin useaan otteeseen :)

haha hassu kysymys: tietenkin osaan. lenkille niskaan virttyneet collegehousut ja sitärataa. kotiasutkin ovat kovin leppoisia.

Maria: what ? mikä toi on :) kiitos vinkistä, täytyy selvittää miten tuo toimii.

Anonyymi: äitini on ostanut kaulahuivin tallinnan markkinoilta. Se on aivan mahtava, etkä ole ainut kuka on kysellyt sen perään :)

TrousersShoesandSkirts kirjoitti...

Love your socks =)

Anonyymi kirjoitti...

http://cgi.ebay.co.uk/Motel-ASOS-Maxi-Dress-Rose-Flower-Print-Scoop-Back-S_W0QQitemZ330415495705QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Clothing?hash=item4cee4c5a19#ht_500wt_1182

Sopisi sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Eikö äitisi hermostu kun nappaat kaiken itsellesi, käyt penkomassa vaatekaapit ja niin edelleen? Eikö veljesikään mahda sinulle mitään kun veit aurinkolasit?

Ei lenkille tarvitse mitään virttyneitä pukea, ihan tyylikäs lenkkiläinen voi olla vaikka ulkoileekin, tarkoituksesi oli kai tarkoittaa että omistat myös (ihme kyllä) jotakin kulahtaneempaakin?

Sinunlaisia ihmisiä on tuhansia, et mielestäni erotu juurikaan. Käypä ruotsissa niin et erota itseäsi ja nyt puhun siitä tyylikkäämmästä ruotsalaisesta tyylistä, en pastellipissiksistä!

Matkusteletko paljon? Et ole tainnut ainakaan montaa kertaa siitä täällä mainita.

Kysymys: minne matkustaisit juuri nyt? Pelkään että vastauksena thaimaa...

Piret kirjoitti...

Dini: thanks :)

Anonyymi: voi jummi, kiitos vinkistä ! Mekko on todella upea :)

Anonyymi: no mistäs nyt tuulee ? :) en minä nyt väkisin perheeni vaatteita ryöstä. otan vain käyttööni sen, mikä on jäänyt vähemmälle käytölle.

Itse pidän lenkillä varsin virttyneitäkin kamoja, mutta sen ei uskoisi olevan sen kummemmin keneltäkään pois.

Ja mitä erottumisesta tulee, en ole missään vaiheessa pitänytkään itseäni minään edelläkävijänä. tässä blogissa puin omia mieltymyksiäni, ja ne eivät tosiaan ole useinkaan järin ihmeellisiä.

ja matkustelen silloin kun siihen ilmenee mahdollisuus. seuraavana Malaga, ranska tai NY.

olihan veikeä kommentti :)

Updates By Her kirjoitti...

Sulla on tosi upea tyyli.<3

anonyymi2 kirjoitti...

en kestä tuota anonyymin kommenttia :D:DD: "Kysymys: minne matkustaisit juuri nyt? Pelkään että vastauksena thaimaa..." varmasti aina yhtä mielenkiintoista saada tollaisia kommentteja:D

Piret kirjoitti...

Salha: voi kiitos ihana :)

Anonyymi2: :D kyllä.

Maria kirjoitti...

siis toi formspring on sivu, johon jengi voi laittaa kysymyksiä ja niihin voi vastata oman tahdin mukaan

Anonyymi kirjoitti...

Yhtenä päivänä kadulla tuli vastaan n. 30 vuotias mies, jolla oli jalassa farkku shortsit ja mustat sukkahousut. Täytyy sanoa, että kyllä hieman hämästyin tuota pukeutumista, mutta ei se oikeastaan yhtään hullummalta näyttänyt, vaikka omituiselta hieman tuntuu tuo sukkahousujen käyttö miehillä.