keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

clogs in action

leikitään kesää - tai oikeammin kevättä. tänään oli aivan mielettömän lämmin, ennen tuota tällä hetkellä vallitsevaa sadesäätä. ja mitä tekee kenkäfriikki kun löytää palasenkaan kuivaa asfalttia ? kiskoo raivokkaasti uudet korot jalkaan ja kävelee tätä kuivaa länttiä edes takaisin ihan vaan että saisi vähän tuntumaa uusiin korkoihin. kamalaahan se on, mutta minkäs teet.

pointtina kuvissa on kuitenkin näyttää uudeet miu miun clogsit tositoimissa. alunperin mielessä pyöri mokkakenkien yhdistäminen denimiin, valkeaan ja mustaan, mutta eipä tämä beigen sävyihin yhdistäminenkään tunnu silmiin sattuvan ?

mitä tuumii arvon lukijat ? ja löytyykö joukostanne puukorkoja kammoksuvia ?


chinos, JC / shirt, JC / blazer, 2ndhand / bag, Chloe / clogs, Miu Miu / sunnies, Gucci / belt, 2ndhand

translation // I tried my new clogs today first time on the street. they´re actually quite easy & comfy to walk in. though I walked like 5 minutes in them..

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHANAT!

Annika kirjoitti...

upeet kengät ja upee asu taas kerran..!

Henna kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Ihanan keväinen fiilis tulee tästä asusta! Clgsit tuntuu sopivan sulle :)

Inka-Mari kirjoitti...

Kun ensimmäisen kerran kuulin tästä puukenkävillityksestä en voinut kuvitellakaan, että voisin pitää niistä! Mutta jostain syystä olen alkanut himoita omia clogseja ja selaillut nettikauppojen sivuja silmät kiiluen. : D Tämä(kin) trendi taisi vain vaatia minulta totuttelua..

Updates By Her kirjoitti...

Upea asu, niinkuin aina.:)

Anonyymi kirjoitti...

oijoi<3 onko vaikea kävellä noin tasapaksuilla koroilla?

Elina kirjoitti...

voi miten nätit ne onkaan edestäpäin etenkin! jännä miten jotkut kengät osaavatkin olla romuluisia ja siroja yhtä aikaa. peukku ylöspäin ehdottomasti!

Janita kirjoitti...

heheh tänään tein itekki samanlailla, tai siis aamulla uudet korot jalkaan ja nauttimaan kuivasta asfaltista. kevät ja kasä tulee vihdoin ja sen näkee kengistä<3<333

K kirjoitti...

Hei! Mistä ihastuttava huivisi on? En ole mitenkään erityisesti viehättynyt leopardikuosiin mutta tuo miellytti silmää kovasti. :)

Katri kirjoitti...

Monesti puukorot antavat kengälle lisäsärmää, eli täällä suunnalla ainakin diggaillaan :)

s-sanni kirjoitti...

ihanat kengät !
kelpaisivat mullekkin

Lilou kirjoitti...

On ne vaan upeat! Kuten sinäkin :)

Carlina kirjoitti...

Clogsit näyttää sulla oikein hyvälle, itselle en voisi kuvitellakaan kun en ole kovin trendikäs pukeutuja. ;) Löytyy kyllä Miu Miun, Pradan ja Chanelinkin kenkiä vain vähän kesympinä versioina. Edelliseen postaukseesi vielä: Kaikkia mahdollisia ripsareita kokeilleena olen ihanstunut Lancomen Hypnose´-mascaraan. Pidentää uskomattomasti ja jos haluaa vielä volyymiakin, valinta on Hypnose´Drama.

terv. Carlina - Vanha lukija, uusi kommentoija

Unknown kirjoitti...

GORGEOUS love your blazer!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: yllättävän helppohan noilla oli kävellä. vähän kömpelöthän puukkarit toki ovat perus avokkaisiin verrattuna.

K: huivi on h&m:ltä. tai oikeastaan huiveja on kaksi jotka olen solminut toisiinsa saadakseni tarpeeksi muhkean huivin :) löytyy myynnistä vieläkin !

Katness kirjoitti...

Love love love love those shoes!