torstai 18. maaliskuuta 2010

boyfriend jeans

olin ehkä hieman ajattelmaton ja ennen kaikkea laiska, kun päädyin ostamaan boyfriend- farkkuni halvalla hennesiltä. tarkoitus oli löytää sopivasti elämää nähneet levikset tai muut farkut kirpparilta, ja kuluttaa niitä sopivaan ruotuun, mutta en yksinkertaisesti ole ehtinyt.

rennot, lahkeesta rullatut farkut tuntuvat juuri niin mukavilta kuin mitä olettaa saattaa jo pelkästään farkun ulkoasusta. mieheltäni kysyin miltä väljät farkut näyttää ja vastaus kuului varsin varovasti jotakuinkin näin: "ihan hyvältä näyttää, mutta ei ehkä imartele parhaita puoliasi." itse pidän, mutta en voi sanoa että mies oli täysin väärässäkään - timmit ja slimmit farkut vain tuntuvat niin omalta jutulta.

mikä on teidän mielipiteenne ?

lyhyt olemukseni tarvitsee vielä ehdottomasti korkoa boyfrien farkkujen kanssa, ettei jalkani näytäisi täysin surkastuneilta - ja lahkeet rullattuina tietenkin. kesällä puen nämä takuuvarmana vaaleansinisen paitapuseron, zaran puukorkojen ja suttuisen nutturan kanssa.


 jeans, hm / blazer, zara / shirt, JC / bag, Chloe / sunnies, RayBan / booties, topshop / clogs, zara

translation // finally got myself a pair of boyfriend jeans, though I wanted to find them 2ndhand. allready waiting for summer when I´ll wear them with a pale blue blouse, wooden clogs and my rayban shades.

note to self: also need to find these rayban aviators with mirror lenses !

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hieno ja tyylikäs kokonaisuus, kuvat ovat hienoja =)

Anonyymi kirjoitti...

I love the outfit, especially the pairing of the jacket and the boyfriend jeans. And the clogs are lovely, a must for this season! (:

Anonyymi kirjoitti...

Hei mitä materiaalia tuo ihana takki on ? :)

Lotta kirjoitti...

Täytyy myöntää että kireemmät farkut sopii sulle paremmin mut nuo on takuulla ihanan rennot :) ja kivan näköinen asu kun yhdistää niukempaan yläosaan! Tästä postauksesta tuli lähinnä vain ikävä sun nutturaa ;))

sanni kirjoitti...

Miehesi oli ehkä jollain tapaa oikeassa, kyllä sua ehkä paremmin pukevat juuri sellaiset "timmit ja slimmit" farkut. Voi tosin olla, että silmä ei vain yksinkertaisesti ole tottunut tuohon sheippiin! Ja missään tapauksessa nuo farkut eivät päälläsi pahalta näytä!

ps.mites toi jakku? aaau

Anonyymi kirjoitti...

mun täytyy nyt olla samaa mieltä miehes kanssa ja ehkä vielä vähän jyrkemmin. farkut ei tuo esille hyviä puolijasi ja nimenomaan korostaa huonoja puoliasi. ei toimi. olet niin hoikka ja hyvin kaunis, mutta noissa alavartalo näyttää niin sopusuhteisen vastakohdalta.
leveä lantio ja pullukat reidet.
heittäisin äkkiä roskikseen.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu, hyvin on yhdistelty.♥ ja on kiva kun hymyilet aina kaikissa kuvissa. :-------)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! =)

Anonyymi kirjoitti...

ihan mielettömän upea tuo zaran takki!
voi päivää!
pitkästä aikaa iski todellinen vaatekateus :D

ihana blogi ja tyyli muuten, onneksi satuin eksymään tänne!

fashion clocked kirjoitti...

absolutely stunning photos- so crisp and fresh looking- the snow is such a perfect backdrop. Love the the jacket. Have you scored some clogs yet?- i was fancying the jc charli from america but sold out!

www.fashionclocked.blogspot.com

katie.xxx

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka pitkä olet? =)

Johanna kirjoitti...

Vautsi, mieletön asu :) Omat bf:ni kotiutin kanssa eilen, ovat ne kyllä siistit!

Anonyymi kirjoitti...

Eivät pue sinua nuo BF-farkut.

Nanna kirjoitti...

näyttää kivalta! :)

Mii kirjoitti...

Miun mielestä asu on muuten kiva, mutta farkut ei käy lainkaan. Tollaset farkut korostaa harvan naisen hyviä puolia. Miehesi kanssa olen siis aivan samoilla linjoilla.

tannttu kirjoitti...

Mun mielestä noi farkut ei kyllä näytä hyvältä :)
Sulle sopii niin paljon paremmin sellastet tiukat farkut.

Claudia kirjoitti...

Takkisi on aivan ihana. Korotetut olkapäät ja täydellinen väri. Sopii sulle todella hyvin :-).

TrousersShoesandSkirts kirjoitti...

Your jacket is amazing! Love the shoulders!

embe kirjoitti...

joo housut on vikatikki mut kaikki muut todella tyylikkäitä!:)

Nouvelle kirjoitti...

Upea kombo, mutta ehkä farkut ei ole kaikkein imartelevimmat sinulle jos täytyy pilkkua viilata. :D Mutta niinkuin sandra sanoi edellä, niin eihän nuo nyt huonoilta näytä sulla, yhdistäisin ehkä toisen tyyppisen, vähemmän jyrkän takin kanssa.

Anne kirjoitti...

Ai jaa, mä oon vähän eri mieltä näiden kanssa. Minusta nuo farkut pukee sua ihan mainiosti. Aina on vaatteita jotka sopii täydellisesti ja toiset vaan ok. Mutta olis aika tylsää vetää samassa leikkauksessa aina. Joten käytä ihmeessä näitä pökiä :)
Mullekkaan ei joidenkin mielestä sovi löysät housut, mutta käytän silti niitä välillä. Ei aina vaan jaksa olla pilleissä.

Anonyymi kirjoitti...

No, sun päällä kaikki näyttää hyvältä :>

Anonyymi kirjoitti...

hmmm... boyfriendit ei ehkä oikein käy korkojen kanssa. ja muutenkin näyttää paremmalta kesällä huolettomana juuri nutturan kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä asu näyttää upealta. Housut näyttävät hyviltä sulla!

Piret kirjoitti...

Aika hyvin jakautui väki kahteen kastiin, mutta yleisempi mielipide tuntuisi olevan, että boyfriendit on ennemmin huti. Pitää onnitella miestä hyvästä mausta :)

kiitos kaikille rakentavista kommenteista, tällaisia on oikeasti mukava lukea ! hyvin perusteltuja kommentteja kertakaikkiaan :)

Anonyymi: takki on todella jämäkkää puuvillaa.

Anonyymi: olen 162 cm pitkä

suri kirjoitti...

Minusta nuo farkut näyttävät hyviltä juuri korkojen kanssa. Matalilla kengillä mallin leveys vaan korostuisi ja kokonaisuus olisi jotenkin littana. Erittäin hyvin yhdistetty siis tuossa kokonaisuudessa.

Lotta kirjoitti...

Vou oon ajatellut, että olet joku vähintään 175 senttinen :D mutta ehkäpä nuo kaikki sun korot ja asuvalinnat saa sut näyttämään paljon pidemmältä :)

annab kirjoitti...

Wau, mun mielestä noi näyttää just hyvältä sulla! Varsinkin noin skarpin yläosan ja korkeiden korkojen seurana! Nilkkurit+sukkikset+rullatut lahkeet -yhdistelmä = TOIMII! :>

Anonyymi kirjoitti...

Mitä siis et oikeesti voi olla noin lyhyt?:o ite oon samaa pituusluokkaa ja olen kuvitellut sinun olevan ainakin päätä pidempi:D Mutta itse noista farkuista en minäkään pidä. Jotenkin näyttävät vain tiukilta farkuilta, jotka ovat monta kokoa liian isot, eivätkä mielestäni korosta sun parhaimpia puolia.

Anonyymi kirjoitti...

yy, farkut eivät mielestäni ole kivanväriset. vaaleampi ja kulutetumpi pinta näyttäisi paremmalta :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikeesti vanhat ysäri-levikset toimivat varmaan paremmin kuin nämä, joten älähän vielä hautaa haavetta boyfrendeistä!

Katri kirjoitti...

Postauksesi oli lohduttava.

Haluaisin nimittäin epätoivoisesti, että beeäffät sopisivat päälleni. Mutta ei. Vaikka kuinka väännän ja käännän, on pakko hyväksyä se tosiasia, että tämä farkkumalli ei ole minua varten. Minäkin edustan kai sitä tyyppiä, jonka kannattanee pitäytyä timmeissä farkuissa.

Surkua.

Anni kirjoitti...

Ei oo se imartelevin farkkumalli varmaan kellekään mutta itse en ainakaan jaksa siitä välittää. Boyfriendit tuo kivaa vaihtelua pilleihin. Aika pitkälti se on mielestäni kuitenki kiinni siitä, miten löysemmät farkut yhdistää muihin vaatteisiin. Mun silmään näyttää hyvältä toi sun tapa eli kunnon korot, hyvin istuva yläosa ja supernaisellinen huulipuna - ei voi mennä vikaan!