sunnuntai 3. tammikuuta 2010

sunnuntaipuuhaa

eipä viitsitä manata tuota pakkasta ja päivittäisen pukeutumisen harmautta, vaan mietitään jo kevättä ja niitä kepeitä vetimiä joihin jo kohta saadaan kietoutua. perimmäinen syy näin aikaiseen keväthaikailuun on ruotsista matkalla oleva tuliainen jota en malttaisi odottaa enää hetkeäkään.

perinteisesti kevään odotus alkaa oman vaatehuoneen mylläyksestä - etsitään ne liian vähälle käytölle jääneet rassukat ja mietitään niiden käyttömahdollisuudet uudelta pohjalta. samalla lajitellaan täysin hyljätyt yksilöt kierrätyskasaan ja tehdään tilaa uudelle. positiivista kutenkin huomata, että kierrätyskasa pienenee vuosi vuodelta, ja alkaa olla jo aika olematon. voisiko siis olettaa että omannäköinen vaatekaappi alkaa olla vihdoin kasassa ?

kuvien vanha kukkamekko, raffiakorot ja jättikokoinen miesten kauluspaita ovat kaikki sieltä "lisää käyttöpäiviä ansaitsevien"- kasasta.5 kommenttia:

Teresa kirjoitti...

Ihana vyö kasa tuossa viimeisessä kuvassa!

Siru kirjoitti...

Kaikki nuo kyllä ansaitsevat enemmän käyttöä!

juliet xxx

Hanna ★ kirjoitti...

Voi kunpa minunkin kierrätyskasa joskus pienenisi...
Söpöt popot!

Essikatariina kirjoitti...

Rakastuin ihan täysin tuohon sun kauluspaita-asuun! Täytynee varmaan joskus koittaa itselläkin jotain tuontapaista, vaikka ei se millään voi näyttää yhtä mahtavalla kun sun päälläs. Myös tuo kukkamekko on aivan ihana! =)

Nimetön kirjoitti...

Ihana mekko! Mistä se on?