keskiviikko 30. joulukuuta 2009

black velvet

Carolinen blogissa esiin nostettu farkkurotsikikka on nyt kokeiltu ja hyväksi havaittu. jakun, tai vaikka nahkarotsin alle puettu farkkutakki toimii siinä missä farkkupaitakin, tuoden kuitenkin jotain uutta mukaan nappiensa, sekä kokolailla jämäkämmän olemuksensa johdosta. tosin oma rotsini on kammojäykkä ja liian lyhythihainen, mutta oikein lupsakaksi kulutettu farkkutakki varmasti jopa tuntuisi miellyttävälle jakun alle puettuna. taas yksi oiva keino pidentää jakkukautta yhdellä lisäkerroksella.

kynsissä Mavalan uutuussävy, black velvet. kuvassa purkki näyttää pikimustalta, mutta väri on luonnossa todella tummanviolettiin taittuva. tätä aion sutia myös huomenna kynsiin !


3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

hei!
hiuksesi näyttää tosi hyvälle. itse tahtosin vielä vaaleammat hiukset kun mitä nyt on, ja omasi näyttää just hyvälle. miten värjäilet niitä? laitatko kampaajalla aina jonkun kokovärin päähän? värjäätkö koskaan kotona?:) oon ihastellu tukkaasi jo jonkun aikaa joten päätin nyt kysästä!

Lilou kirjoitti...

Tuo on tosi hyvän sävyinen lakka! Passaa hyvin uudenvuoden yöhön. Harmi, kun näissä äipän töissä kynnet joutuu niin koville, että lakat menee karsean näköiseksi päivässä. No, ehkä sitten joskus taas... :)

Katri kirjoitti...

Jes, farkkutakki ja jakku -yhdistelmä toimii! Kiitos vinkistä, aion testata ideaa hetimiten.