tiistai 8. joulukuuta 2009

big dreams all looking pretty

kerrospukeutuminen alkaa taas nousta kunniaan kun kelit viilenevät. kirpparilta suurimmaksi osaksi löydetyt pitkät paidanhuitulat toimivat tässä tarkoituksessa aivan mainiosti . hennesin mustaan silkkipaitaan ja itse kavennettuihin, vaalennettuihin ja revittyihin farkkuihin ydistettynä hopea paidanretku näyttääkin jopa hyvältä.

voisin helposti kuvitella pukevani rikkonaisten farkkujen alle vielä mustat sukkahousut tuomaan hieman lisälämpöä sekä syvyyttä koko asuun. kuitenkin hyvin ohuet ja läpikuultavat ettei lopputuloksesta tule liian tunkkainen.

nyt jatkuu armoton lehtien selailu. löysin taas kirpputorilta 20 sentin kappalehintaan viimevuotisia Vogueita ja muutaman vanhemman Ellen. sattuipa mukaan sopivasti muutama joulukuun numerokin..


jeans, Fornarina +diy / silk shirt, hm /shirt, 2ndhand / fur, 2nhand / boots, 2ndhand

5 kommenttia:

essi kirjoitti...

miten sä löydät noin täydellisen ihania turkkeja!

Nimetön kirjoitti...

Hei nyt paljastat mistä kirpparilta sä aina noita Vogueita löydät! :D

Iines kirjoitti...

Hitto, oisin voinu ilomielin lahjoittaa sulle jotain ikivanhoja us ja uk Ellejä ja Vogueita, mut heitin niitä kilokaupalla paperinkeräykseen viime kuussa, kun ei enää riittänyt tila :( Oon niin kauhee hamstraamaan..

Anne kirjoitti...

Mulla on toi sama silkkipaita. En ole oikein osannut käyttää sitä. Nyt sain vinkkiä sen yhdistelyyn, että kiitos vaan. Sen voi siis tunkea housuihin :)) ehkä koitan sitä pellehousujeni (Carin Wester) kanssa.

Piret kirjoitti...

Essi: en tiedä itsekään :) olen niin onnellinen löydöistäni,

Emily: Seppälän spr:n kirpparilta :)

ixdu: voi eeei :) olisin niin mielelläni ottanut lehtesi.

Malia: paita on kyllä todella pitkä, ja itseäni ei leggingsit pahemmin tällä hetkellä kiehdo. joten pitkänä, hieman sivusta housuun tungettuna farkkushortisen kanssa tai juuri kokonaan housuihin tungettuna, paita kyllä toimii hvyin !