perjantai 27. marraskuuta 2009

ruutua

no niin. viimeistään nyt pitäisi kuvien näkyä ongelmitta kaikilla lukijoilla. bloggerin päivitetyssä versiossa on mahdollisuus valita kuvakooksi erittäin suuri, joka mahdollistaa näiden isojen kuvien lataamisen suoraan bloggerin kautta. mutta kättä heti pystyyn jos jostain syystä ilmenee latausongelmia. uskon kuitenkin vakaasti että tämä toimii. näyttääkö kuvien laatu, näin bloggerin kautta ladattuna, pysyvän samana kuin aiemmin ?

sinivihreässä ruutupaidassa päivän oleiltuani aloin kaipaamaan taas sitä punaista versiota, jota en koskaan onnistunut löytämään - liekö joulun lähestyminen laukaissut uudestaan tämän jo kertaalleen haudatun haaveen. mielikuva keskisinisestä denimistä yhdistettynä pitkiin saappaaisiin ja punaiseen ruutupaitaan vaan tuntuu kotoisammalta kuin tämä vihertävä versio. pärjään toki tälläkin, mutta jos nyt pukki sattuu lukemaan..
             boots, Topshop / jeans, Crocker / shirt, JC / blazer, 2ndhand / fur vest, 2ndhand

21 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

no moikka! en tiedä kuka olet, mutta haluaisin tietää että miksi sulla on tällaset sivut..?!
serkku näytti tän mulle ja jäin pohtiin että minkälainen ihminen haluaa tuhlata aikaansa tällaseen turhuuteen.

Piret kirjoitti...

anonyymi: kysymyksessä on muotiin keskittynyt blogi, joka toimii vähän niinkuin inspiraatiopankkina itselle ja ilmeisesti muillekin. Oletko aiemmin tutustunut muotiblogeihin ?

tämä toimii itselle mieluisena harrastuksena, joten en pidä tätä suinkaan "turhana ajanhukkana". kuka tykkää mistäkin :)

Nimetön kirjoitti...

Tykkään sun blogista ja mielestäni vastauksesi on aina asiallista ja hyvin kirjoitettua kuten muutkin blogikirjoituksesi! Et tunnu yhtään ylimieliseltä ja ymmärrät jos joku on asioista eri mieltä, et tee siitä isoa numeroa. Olet tosi glamour! :)

Niinu kirjoitti...

Niin pitkään blogeja lukeneena tuntuu tuo ensimmäisen anonyymin kommentti todella huvittavalta. Mutta eihän suurin osa ihmisistä tosiaan tiedä näistä mitään :)

Samaa mieltä edellisen kanssa, susta huokuu älytöntä glamouria. Ja tapasi vastata kommenteihin on kerrassaan ihailtava.

Nimetön kirjoitti...

tosiaan, ensimmäisen anonyymin teksti on hieman huvittava mutta eihän näistä kaikki tiedä. minäki tutustuin muoti blogeihin muutama kuukausi sitten ja nyt seuraankin jo kuutta blogia. niin ja tekstiin kirjoittamaan kysymykseen vastaus, bloggerin kautta kuvat ovat hieman huonolaatuisempia mutta kelpaavat

Nimetön kirjoitti...

kuvat vaikuttavat ensi näkemältä selvästi huonolaatuisemmilta, häiritsee hieman kun on tottunut hyvään kuvalaatuun blogissasi.

-L- kirjoitti...

Hottissaappaat! :) Haha, hauska tuo ensimmäinen kommentti. Oikein jäi pohtimaan... :)

Unknown kirjoitti...

Hei, millä värillä värjäät hiuksesi? Ne on tosi kauniit!

Nimetön kirjoitti...

Moi.
Silloin olet kauneimmillasi kun pukeudut "vaatimattomasti" esim t-paita ja bleiseri ja korot! Silloin liian mauton ja tuupattu kun on turkisliiviä, korua korun perään jne. Sormissasi enemmän tavaraa kuin jaksat kantaa. Vaatimattomuus kunniaan!

Nimetön kirjoitti...

Minusta on ihanaa seurata ja inspiroitua juuri tästä blogista! Vaikka oma kukkaro ja ala eivät välttämättä salli yhtä viimeisteltyä ja glamouria otetta pukeutumiseen ja tyyliin niin nautin kovasti kun saan kurkistaa toisen upeaan garderobin sisältöön. Oma tyylini on myös saanut paljon uusia näkökulmia juuri tätä Piretin blogia seurattuani. Myös neidin tekstit ovat blogimaailman kermaa. Kiitos ja kumarrus! Tätä lisää!

Nimetön kirjoitti...

Pakko vielä lisätä tuon edellisen kommenttini jatkoksi, että koskaan en ole saanut asustani niin paljon positiivisia kommentteja kuin tänä vuonna työpaikkani pikkujouluissa joihin uskaltauduin Piretin inspiroimana paljon mielenkintoisemmassa kokonaisuudessa kuin klassisessa pikkumustassani. Oli aikas upea tunne tällaiselle ujoliinille!! .. jääkääpä pohtimaan sitä ;)

ann kirjoitti...

Edellinen kirjoittaja "anonyymi" osui kyllä niin naulan kantaan. Suomessakin kenties haluttaisi pukeutua näyttävämmin, muttei uskalleta. Pelätään, että pienikin asia herättää liikaa huomiota. Mitä sitten? Ehkä jos yhä useampi uskaltaisi voisi ne takapajula-asenteet heittää romukoppaan.

Henna kirjoitti...

Mäkin kaipailen punaisen ruutupaidan perään. Löysin vasta punaiset tennarit kirpparilta, joten niiden ja farkkujen kaverina ruutupaita olisi täydellinen! Mun mielestä kuvat on hyvät näinkin.

Juillian Falaraki kirjoitti...

Vautsi vau mikä mami, nyt on asenne kohdallaan kun Naissaareenkin lähdetään koroissa! Meikäläisen garderobista puuttu ylipolvensaappaat, sun asuja selatessa tulee hinku hankkia sellaiset.

Älä nyt vaan sulje blogiasi :D tuollaisten ilkeitten anonyymien takia, tämä tosiaan toimii inspiraationa minullekin!

-J

Nimetön kirjoitti...

matkitko elin klingia?? vai oliko taas ihan vahinko http://stylebykling.tv4.se/2009/11
/26/dagens-34/

veerra kirjoitti...

hei voitko auttaa ton kuvien lataamisen kanssa kun minä ainakaan en voi ladata kuvia bloggerin kautta erittäin suurina? :O

Piret kirjoitti...

Anonyymi: olipas mukava kommentti, tällaisia on aina ilo lukea. kiitos

Niinu: kiitos :) ei sitä tule ajatelleeksi, että kaikki ei varmaan tätä blogitouhua ymmärrä niin kuin me :)

Anonyymi: :) itseäni hieman harmittaa tuo bloggerin kautta ladattujen kuvien laatu, joten uusin postaus on taas imageshackin kautta. toivottavasti toimii..

Anonyymi: harmittaahan se. palasin taas toiseen systeemiin, mutta jos taas alkaa takellella on vaihdettava bloggeriin :)

-L-: niimpä :)

Biituli: värjään hiukseni naps:issa, ja muistaakseni sävy on kevyt tuhka :)

Anonyymi: asia on varmasti juuri näin . mutta myös alituinen vaatimattomuus käy pidemmän päälle hieman tylsäksi :)

Anonyymi: tulipa hyvä mieli kommentistasi, kiitos :) mahtava kuulla, että olet löytänyt täältä hieman lisäinspiraatiota :D

ann: olen ehdottoman samaa mieltä !

Sunshe: alan olla hieman sitä mieltä, että punainen ruutupaita on meikäläiselle ikuisuusprojekti :)

Juillian: :D kiitos tästä. en toki aio sulkea tätä, kyllä nahkani kestää hieman huonoakin palautetta.

anonyymi: elinillähän on tuo juuri tekstissä haikailemani kokonaisuus aika täsmälleen, eli tältä osin elin kyllä herätti ruutupaitakaipuun uudestaan. omassa asussani sen sijaan ei ole juurikaan samaa fiilistä kuin elinin vermeissä.

pähkinänkuoressahan koko muotimaailma on enemmän ja vähemmän toisten matkimista.

veerra: sinun täytyy päivittää bloggerin pohja. taisi löytyä asetuksista. tämän jälkeen pääset valitsemaan kuvakooksi erittäin suuri :) hieman hankalammalta tuo uusi pohja tosin vaikuttaa, esim esikatselu aukeaa vain pienenä ruutuna, eikä oikein aja asiaansa.

Nimetön kirjoitti...

Matkit useinkin muttet viitsi mainita mistä olet inspiksen saanut vaan pidät sitä omana juttunasi. Naurettavaa. Toki napataan muilta ja saadaan ideoita mutta se että annat olettaa että se olisi sinun oma juttusi, ärsyttää.
Miksi kuvissasi on aina suu auki? Olet ilmeisesti juuri hoksannut että sehän on seksikästä, aiemmissa kuvissasi ei ollu suu noin raollaan.

Piret kirjoitti...

Anonyymi: :) no voihan. tämä suu huomautus on kieltämättä jo hieman huvittava. mutta kiitos kommentistasi.

Nimetön kirjoitti...

pitaa tarkistaa:)

Outi kirjoitti...

Moikka! Hieno blogi! Olen kahlaillut tätä eilisen ja tämän päivän aikana läpi. Millaiset koot noissa Topshopin saappaissa on? Vastaavatko kokoaan, vai ovatko pienemmät tai suuremmat kuin normaalisti. Ei viitsisi sokkona tilata :)