keskiviikko 18. marraskuuta 2009

ready to go

pääsen selvästikin liian harvoin kotikaupunkimme ulkopuolelle kun yksi helsingin reissu aiheuttaa näin hyvän fiiliksen. siinä missä muut bloggaajat streessaavat juhlavan pukeutumisen tiimoilta fashion awards asujaan, stressataan täällä päässä vähemmän juhlavasta asusta Dieselin lehtijulkkareihin. päätin kuitenkin sulloa laukut täyteen mahdollisia vaateparsia, ja kenkiä, ja jättää valinnan selkeästi huomiseen. eli viime tinkaan. mitä sitä liikoja miettimään, kun mieli voi olla huomenna jo aivan toinen.

ja te kaikki muu juhlaväki oli määränpäänne mikä hyvänsä: älkää huoliko, olette tyrmääviä joka tapauksessa. otetaan sille.6 kommenttia:

Sugar Kane kirjoitti...

"Ammattimaisena ja kokeneena" juhlijana pyrin selvittämään huomenna molemmat bileet, toivottavasti törmään sinuunkin! Hauskaa reissua joka tapauksessa.

Lilou kirjoitti...

Olen ihan varma, että häikäiset kaikki paikallaolijat, mitä tahansa puetkin yllesi :) Akuutti ja jokseenkin tuskallinen noidannuoli estää tämän neidon kemut, joten skåål jo etukäteen, have fun!

Siru kirjoitti...

Voin vain odottaa niitä kuvia. Ei kai tässä muuta voi -sillä oma viikonloppu menee siinä kun hoidan kipeää pikkuveljeä sillävälin kun vanhemmat lomailee etelässä.

juliet xxx

-L- kirjoitti...

Kuvista päätellen asusi tulee olemaan loistava! Räjäytä tajunnat ja pidä hauskaa! :)

Nimetön kirjoitti...

Olet varmaan aikaisemmin jo kertonut minkä merkkistä huulipunaa käytät, mutta voisitko vielä kerran kertoa mitä merkkiä sun kirkkaanpunainen huulipuna on ? Kiitos.

Piret kirjoitti...

Sugar Kane: oli mahtava tavata !! mutta kuten ilmi kävi, olisi nrj kannatanut sivuutta suosiolla :)

Lilou: voi kiitos ihana. paljettijakku kyllä sai ansaitsemaansa huomiota ;)

Juliet: kuvia tarjolla :) vaikka vajaasta 300 kuvasta oli hieman työlästä karsia parhaimmat.

-L-: kiitos, vaikka mikään kuvan asioista ei päässytkään ylle :)

Anonyymi: käytössä tällä hetkellä tosi monta punaa, mutta Maybellinen sävy empire red taitaa olla juuri tämän kuvan puna :)