torstai 5. marraskuuta 2009

new pairs

vanhana hevostyttönä en voinut vastustaa ajatusta mustista johdpur bootseista kun kerran löysin täysin iskemättömän parin lähikirpparilta. pehmeä nahka, huikea lesti ja takuuvarmat käyttökilometrit vahvistivat ihastusta entisestään. aina vaan jaksan ihmetellä ihmisiä, jotka kippaavat täysin uutta tavaraa kierrätyskeskuksiin.

posteljooni toi vihdoin myös Topshopin kenkätilauksen, joka viipyili mielestäni melkoisen pitkään. perusnilkkurit hurjalla platolla ja mokkanahalla: aina toimii ja takuulla.


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

8 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Heippa hei! Olisiko sulla antaa vinkiksi hyviä kirppareita Jyväskylän keskustan lähettyviltä? Olen asunut täällä vasta vähän aikaa ja käynyt vain Kirppari Center- nimisessä, mikä oli aika pieni ja nuhjuinen. Onko Ekocenter millainen, olen siitä kuullut puhuttavan? :)

Nimetön kirjoitti...

herranjestas, luulin eka et noi ekat kengät tolla platolla on kirpparilta, ja aattelin et kuka hullu tollaset aarteet sinne tyrkkäis! UPEET <3

Piret kirjoitti...

Iida: toki ! itse kierrän aina säännöllisesti kaikki, mutta mikäli ei autoa käytössä on se hieman hankalaa.

keskustan läheltä löytyy centerin lisäksi, Fida väinönkadulla, pelastusarmeijan kirppis yliopistonkadulla, Ekocenter harjunporras Gummeruksenkadulla. Seppälästä löytyy spr:n kirppis, josta löytää aina jotain !! myös Ilokiven lähellä spr:n kirppis.

nuo nyt tulisi äkkiseltään mieleen. toivottavasti edes hieman auttoi :)

Anonyymi: no eiiii sentään :) herranen aika :)

Ystävällinen hei kirjoitti...

Molemmat kengät, upeaa! Aikoinaan sovittelin dinskossa tuollaisia, nuita matalia siis. Ja noi korolliset on myös ihanat. Molempia kenkäkaappini kaipaisi. Noi topshopit tilaisinkin, mutta ne varmaan vaan pölyttyisi kaapissa kun oon niin mukavuudenhaluinen että saappaat ne jalkaan aika menee.

Iida kirjoitti...

Kiitos, eikun kiertelemään! ;)

Nimetön kirjoitti...

voi helvetti noi jodhpurit, näyttää ihan mun rizzon versioilta ja niistähän opiskelijana maksoin itteni kipeeks....joillain vaan näköjään on ihan älytön tuuri!
kerro vielä mitä merkkiä ne on?

Nimetön kirjoitti...

Pakko kysyä että mikä sun kengän numero on? Itse en löydä koskaan kirppareilta kenkiä, kivoja kylläkin mutta mun 39 numeron kalossi ei mahdu niihin :D
Teillä on kyllä Jyväskylässä hyvät kirpparit tai sulla todella harjaantunut silmä :)
Onnittelut kummastakin parista!

-Laura

Piret kirjoitti...

Ystävällinen hei: mutta topshopit ovat kyllä yllättävän mukavat jalassa platforminsa ansiosta ! :)

Iida: olehyvä :)

Anonyymi: voin vaan kuvitella :) ovat tenpointsin monot. ei aiempaa kokemusta kyseisestä merkistä, mutta nahka on huippulaatua !

Laura: kiitos ! mun 37 koipi taas tuntuu mahtuvan aina ja kaikkiin mitä vaan löytyy :) onhan täällä paljon hyviä kirpputoreja, mutta osan kunniasta otan kyllä myös harjaantuneelle silmälle ;) on joutunut mokoma nimitäin koluamaan paljon kirppareita.