keskiviikko 11. marraskuuta 2009

how the leopard got its spots

no niin, jatketaanpa hieman niillä eilisen löydöillä. jo aiemmin ostamani, lyhyemmän leoparditakin rinnalle olen yrittänyt löytää syksyn mittaan myös hieman pidemmän version, kuitenkaan siinä onnistumatta. kunnes eilen osuin samalle linjalle tämän julmetun lämpimän keinokuituisen lumileoparditakin kanssa. takki on oikeasti pehmeämpi kuin yksikään koskaan kohtaamani torkkupeitto tai pehmoeläin. eikä hieman liian suuri koko viilentänyt yhtään tunteitani takkia kohtaan. katsokaa nyt sitä.

eilisen lumipyryn jäljiltä ulkona on aivan julmetun kaunista. minä ja lumileopardi juodaan nyt kaffet ja sitten kirmataan takapihalle tekemään kilpaa lumienkeleitä.

kaunista keskiviikkoa

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

pants, hm / shirt, jc / faux fur, 2ndhand

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Takkisi on aivan upea, mutta niin on kantajakin ! Mahtava löytö taas kerran.

Jenni / North and South kirjoitti...

ihana! miehet toteuttaa jotain alkukantaisia aistejaan metsästämällä hirviä sun muita, naisille selkeesti kelpaa vaan lumileopardit ja kirppari saa toimia metsänä. :D

Anonyymi kirjoitti...

suomen tyylikkäin nainen!

Nanna kirjoitti...

ihana asu!

Anonyymi kirjoitti...

Hui kamala, turkikset ei muutenkaan ole mitään kauniita. Keski-ikäisellä tai Lenita Airistolla kyllä, mutta hieman päälle parikymppisellä se vain naurattaa :0

Sonya Mantere kirjoitti...

Paljon maksoit kaunottaresta

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :)

Jenni: näin juuri :) onhan se "metsästämistä" sekin :)

Anonyymi: kovia lausuntoja :D Kiitos !!

linda sofia: voi kiitos :)

Anonyymi: mielipide se on tämäkin. itse turkikset miellyttävät silmääni kovastikin :)

Sonya mantere: kaunokki kustansi vain 10€ :)

Anna kirjoitti...

U-P-E-A! Niin sinä kuin takkikin:) Ja taidanpa kommentoida ekaa kertaa, mutta oon aivan rakastunu tähän sun blogiin:) Pitkästä aikaa uus ihana löytö blogimaailmasta!:) Sun asut on vaan niin nam, ja tää takki on ihan paras juttu ever!!:)

Anna kirjoitti...

Aaaww, upeutta! voisitko ensi kerralla ilmoittaa ennen kirpparikierrosta, mihin menet ja mihin aikaan, niin me lukijat voitaisiin saapua paikalle vaikkapa tuntia aikaisemmin- se takaisi tietysti sen, että kirppari olisi upeuksia täynnä! Se on nimittäin pakko johtua sinusta, että kirppareilla sattuu juuri olemaan tämmöisiä aarteita!:) No ei vain, pakko myöntää, että kai se on vaan syyttäminen omaa "kirpparisilmää" koska ei se voi sinullakaan aina tuurista kiinni olla:)
Lähdetkö muuten kirppareillekin aina hakemaan jotain tiettyä, vai oletko avoimin mielin liikenteessä ja kokeilet sitten vaan kaikkea potentiaalisen näköistä?

Anonyymi kirjoitti...

sun tapa kirjoittaa on kovin luotaantyöntävä ja vaikeasti lähestyttävä. plus olen monta kertaa bongannut hyviä "suomenkielisiä" fraaseja ja kielikuvia joita ei ole olemassakaan...

Piret kirjoitti...

Anna: voi kiitos ! mahtavaa, että blogille kertyy uusia lukijoita.

Anonyymi: kiitos !! jos lähden hakemaan jotain tiettyä, en sitä koskaan löydä. joten sanoisin, että avoin mieli on kirpparituurin tärkein lähtökohta. kaikkea mikä yhtään herättää mielenkiinnon, kannattaa aina kokeilla :)

Anonyymi: harmillista. toiset tykkää ytimekkäästä tekstistä, toiset taas ei. mutta mitä mielikuviin tulee, ei niihin käsitykseni mukaan ole mitään suoranaista koodistoa :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse pidän kirjoitustyylistäsi juuri tällaisena. Se poikkeaa totutusta tekstistä ja kielikuvat ovat vain mukava lisä.

Anonyymi kirjoitti...

onko tuo nyt vähän lapsellinen?

Piret kirjoitti...

Anonyymi: mukava kuulla :)

Mila: :) kiitos ! onhan ihmisillä toki oikeus mielipiteisiin, ja itsehän olen itseni tähän "arvostelun" kohteeksi asettanut :)

Anonyymi: ? tarkoitatko nyt takkia, meikäläistä vai jotain kommentoijaa ? hieman epäselväksi jää :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upea takki, ja sopii kantajalleen just hyvin.

En ymmärrä mikä se on, kun itseni päälle en osaa kuvitella tuollaista, enkä varmasti tuollaista käyttäisikään, mutta kaikkien muiden päällä nuo näyttävät niin hyviltä. :--D

Anonyymi kirjoitti...

Takki lihottaa ikävästi. Pystyisikö sitä kaventamaan?

j.vee kirjoitti...

Niin Tiiu, kylläpä takki lihottaa. Voisiksäki vähä laihduttaa samalla???

Pusuja, oikeesti tykkään takista HUIKEAN paljon sun päällä. Xxx
P.S. Päivitin!!!