perjantai 6. marraskuuta 2009

details

nahka on tuntunut olevan vahvasti pääosassa viimeaikaisessa pukeutumisessani. kun kerta hyvin toimii niin jatketaan yhä vaan samalla linjalla. uudet nahkahousut tällä kertaa yhdistettynä ihanan pitkään leopardihuitulaan sekä kultaisiin yksityiskohtiin.

nyt riennettävä töihin, ja sieltä pikavisiitille Shakeriin testaamaan uusi Club Sauce. kyllä huomaa että juhlakausi lähenee, kun kemuja löytyy het joka lähtöön..

rempseää perjantaita.

EDIT// kertokaapas arvon lukijat hieman mielipiteitä näistä suuremmista kuvista. Osalla kuvat ilmeisesti lataavat todella kauan, tai näkyvät vain puolittain. Itse en oikein osaa rekisteröidä ongelmaa kun toimivat omalla koneella mainiosti. Miten on ? ja ovatko suuret kuvat silläkin uhalla, että lataavat hieman kauemmin, parempia kuin pienemmät ?


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

13 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

kaunis asu, again :).
ps. missä koulussa oot opiskellut ja mitä alaa?

jeppe kirjoitti...

heippa tiiu! halusin tulla kommentoimaan, et oot mun yks ehdottomista lempibloggaajista! pientä miinusta tulee kuitenkin noista tinypicin kuvista jotka latautuu niin kamalan hitaasti että tekee mieli repiä jo hiuksia päästä. :C muuten ei voi sanoo muuta, kun et jatka samaan malliin! :)

Siru kirjoitti...

Itse tykkään isoista kuvista!

juliet xxx

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :) opiskelen yhä, liiketaloutta.

jeppe: moro. ilmeisesti tunnemme ? tai ainakin tunnut tietävän oikean nimeni :) harmillista jos kuvat lataavat kauan, kun niin kovasti on suurempia kuvia pyydetty. mutta kuvien venailu on raivostuttavaa. yritän keksiä jonkun ratkaisun !! kiitos kommentistasi

Nimetön kirjoitti...

Kyllä mulla ainakin lataa aina iha normaalista, se on paljon parempi ku on isoja kuvia niistä näkyy kaikki paremmin =) ja muutenki taas ihania juttuja ! tästä on tullu iha lemppari blogi!!

krst kirjoitti...

näin parempi! mulla ainakin lataa tosi nopsaa. ja isot kuvat on kivempia :)

Nimetön kirjoitti...

isot kuvat ovat parempia ja täällä ei ainakaan ole ollut ongelmia latautumisen kanssa. :)

Nimetön kirjoitti...

Mulla latautuu kuvat kyllä ihan nopeasti ja tykkään kyllä ehottomasti enemmän isoista kuvista ku ei tarvii sit tihrustaa kaikkia yksityiskohtia ;D

Nimetön kirjoitti...

Kuvat latautuu hyvin ja itse tykkaan muiden tavoin isommista kuvista. Loysin blogisi ja jain heti ihan koukkuun!

Nimetön kirjoitti...

isot kuvat on parempia ja täälläkin latautuu nopsaa :)

mursu kirjoitti...

mulla ainakin tän postauksen kuvat aukes normaalisti mutta sitten ton eilisen postauksen kuvat ei enää auennut. mä kannattaisin tätä pienempiä kuvia jotka saa klikkaamalla suuremmaksi.silloin näkyy detaljit hyvin. :)

tämä on todella hyvä blogi.

jeppe kirjoitti...

ei me tunneta, jonkun verran yhteisiä tuttuja löytyy kyllä ja sitä kautta sun nimenkin tiesin. :)

S I L V E R kirjoitti...

ah. niin rakastan kuviasi. so fashion. ja näitä kelpaakin odotella kun ne latautuvat.

/silver