sunnuntai 8. marraskuuta 2009

blue are the people here

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

paljaan asfaltin aikoina ehti jo unohtaa talven mukanaan tuoman jalkineongelman. lumipeitteellä lähes kaikki korolliset kengät ovat käyttökelvottomia, mikäli haluaa pysyä tukevasti pystyssä ja kävellä normaalisti. uggit ja muutamat bikerbootsit poislukien ei kaapissa tunnu olevan juurikaan talvikeleihin soveltuvia kenkiä.

polven ylittävät, korottomat mustat nahkasaappaat olisivat mieluisin keino tämän ongelman ratkaisemiseksi. taas yksi lisä joulupukin listalle, vaikka pelkäsin jo etten keksi ainuttakaan lahjatoivetta. helppoahan tämä on .

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Aaaaaaaaaa ihana blogi !!!

Nimetön kirjoitti...

Saanko kysyä, että missä olet opiskellut/opiskelet lukion jälkeen? En sokeana ja tyhmänä löytänyt vanhoista postauksista tähän vastausta, mutta työsi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja mietin onko visualisteille olemassa erillistä koulutusta?

Jenni / North and South kirjoitti...

jep, lumi, jää ja loska on ihan arsesta kun on korkkarifani. oon kuullut että suutarilla vois olla jotain apua tarjolla? let's hope so!

Piret kirjoitti...

Anonyymi: kiitos :)

Anonyymi: toki saat :) opiskelen liiketaloutta, joka ei varsinaisesti vaikuta tekemääni työhön. Visualisteiksi haluaville on tarjolla erilaisia koulutusohjelmia, ja käsitykseni mukaan kyseinen koulu kestää jonkun reilun vuoden ? en tosin osaa sanoa varmaa tietoa, sillä itse olen oppinyt työni käytännön kautta, ilman opintolaitoksen tarjoamaa koulutusta.

työ on kieltämättä mielenkiintoista ja varsin inspiroivaa :)

Jenni: :) suutari voi laitatuttaa kenkiin hieman pitävämmät pohjalliset, mutta näitäkään ei viitsisi joka pariin asentaa. huoh, voisiko talvi kestää vain tasan kuukauden ? ;)

Siru kirjoitti...

Nuo sormukset on aivan ihania!

juliet xxx

Suvi kirjoitti...

Mulla on sama ongelma, vaikka ei meillä päin lunta olekkaan. Meilla sataa vain räntää tai jotain muuta ei niin kivaa taivaalta.
En omista yhen yhtiäkään hienoja talvikenkiä. Joudun käyttämmän siskon kohtalaisen hienoja talvias "tonttukenkiä".
Se vika ainoastaan talvessa on, että ei voi kulkea missä kengissä vain.

Nimetön kirjoitti...

Piret: Kiitti vastauksesta!:) Millä perusteilla työnantajat sitten valitsevat visualistinsa? Tai siis täytyykö olla jotain näyttöä omasta mausta/tyylistä/luovuudesta, vai voiko tavan "kassatätikin" päästä etenemään visualistiksi?

Piret kirjoitti...

Juliet: kiitos :)

Suvi: täysin samaa mieltä. vielä kun loskakelit kestävät niin vietävän pitkään.. :)

Anonyymi: on täysin myymälä/ ketju kohtaista, mikä käytäntö heillä on visualistien valinnassa / palkkauksessa. yleensä
myymälät järjestävät omia visualistikoulutuksia, joiden avulla visuja koulutetaan. joten käytännössä "tavallisella myyjällä" on myös mahdollisuudet edetä visualistiksi mikäli osoittaa mielenkiintoa ja kykyä kyseiseen pestiin. :)